Munkaüggyel kapcsolatos problémám van, aki ért hozzá, kérem, segítsen! (tudásbázis)
4. 7c79ff1565
2010. jún. 24. 20:47
mire vagy jogosult jövő hó 12-ig? most regeltem be munkaügyi kp-ba, én lemondtam a GYES-t h kapjak álláskereséi járadékot, ha ez érdekel esetleg...
3. Rita1983 (válaszként erre: 2. - Hanata)
2010. jún. 24. 20:44
nem bizti h tudok segíteni, de megpróbálok. küldd el mailben
2. Hanata
2010. jún. 24. 20:40
2010. június 22-én járt le a GYES-em, és bejelentkeztem munkanélkülire. Közölték, hogy jövő hónap 12-ig vagyok rá jogosult. Nem értem, miért, és igazából annyira leakadtam rajta, hogy nem is igazán volt eszem visszakérdezni, csak utána esett le, ez mit is jelent. Szívesen elküldeném az ott kapott okmányokat mailben egy hozzáértőnek, hátha tud nekem érthető magyarázatot adni. Előre is köszönöm!
1. Hanata
2010. jún. 24. 20:37
Munkaüggyel kapcsolatos problémám van, aki ért hozzá, kérem, segítsen!
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Hogyan hozzam vissza a vágyat, a tüzet a kapcsolatunkba?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Rontáslevétellel kapcsolatban keresek hozzáértő embereket. Tudtok benne segíteni?
- 8, 5 hónapos kisfiam gyomra nem bírja a krumplit, mindig kihányja. Tapasztalt valaki hasonlót a hozzátáplálással kapcsolatban?
- Hello!Kérem segitsen nekem valaki, hogy miért nem tudok képeket feltölteni a facebookra, netán van valami spéci dolog a töltéssel kapcsolatb