Munkától előjött gerinc probléma, keringési zavarok és fejzúgás (beszélgetés)
3. Evawitch
2014. aug. 26. 15:46
Tudom, hogy az mulasztaná el, amit nem tudok megtenni... Stressz mentesen élet és több mozgás.
2. youlcsi (válaszként erre: 1. - Evawitch)
2014. aug. 25. 11:38
pedig a nootropil pont jó erre!
sosem értettem, minek orvoshoz menni, ha aztán az ember felülbírálja, amit a dr mond...
1. Evawitch
2014. aug. 24. 23:14
Monoton egy helyben ülős, görnyedős munkától jött elő, amit 3 hónapig csináltam. Most nagyon keveset mozgok, nagyon sok a stressz, amelyek nem kis gondok. Zúg a fejem esténként. 1 hete annyira zúgott, hogy fülészetre mentem, nem hallottam szinte semmit tőle. Tegnap meg ma elmentem futni. Étrend nagyjából normális, figyelek rá. Nappal alig mozgok, olyan a munkám. Sokat ülök. Nincs elintézni való dolgom sokszor és nem megyek sehová. Mit tegyek a zúgás ellen? Nagyon zavar és tudom, hogy nem egészséges dolog ez. Orvos írt fel Nootropilt, de nem akarok ennyi idősen gyógyszereken élni. A futás segít majd ezen, vagy milyen gyakorlatokat csináljak még? Vállkörzés az futás előtt megvan.
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Tudja valaki mi az a hátsó keringési zavar?