Munkát találni csak ismeretséggel? (beszélgetés)
Biztos, hogy nem, én az elmúlt 2 évben eléggé intenzíven benne voltam, 14 év után váltottam és 7 (!) helyre vettek fel ismeretség nélkül. Ha jó a végzettséged, tapasztalatod van, és rátermett vagy (látszik rajtad, hogy balek vagy, aki sz.rrá dolgozza magát) akkor nyert ügyed van.
Jó, ez Bp, de itt is sokan szenvednek, mert nem találnak melót.
Próbálj tágabb körben keresni!
Menj el határvadásznak.
Már nyóccc általánossal is felvesznek, ruha, kaja, pénz, szállás inclusive, mi kell még?
jó, fiatalos társaság, teamwork.
Szerintem lehet minden kapcsolat nélkül is munkahelyet találni. Jó önéletrajz és jó bemutatkozó levél. Kifejezetten annak a cégnek, arra a pozícióra szóljon.
Ha valahonnan visszahívnak utána kell nézni a cégnek. Minél több infót megtudni azokról, akikkel az interjú zajlik majd.
A cégek számára olvashatóvá, kereshetővé tenni az önéletrajzod. (profession)
Együttműködni 1-2 munkaerő közvetítő céggel.
Sosem volt olyan munkám amelyhez ismeretség, kapcsolat révén jutottam volna. A lényeg, hogy nem kell "vetíteni" és őszintén beszélni az elvárásokról. Csak így találhat egymásra a munkáltató és munkavállaló.
Embercsempész...
állítólag jól fizet..-))
(viccecske)
Megértem hogy nem jó bármi munka,,addig amíg nem nullázod le magad.
Mégis ha bevállalsz valami munkát gyárban,,vagy máshol ami még elfogadható,,közben szabadon és nyugodtabban nézelődhetsz az nem rossz dolog,,közben pénzed is van.
De ezt nyilván tudod.
Szakácsként egész nyáron nem találtál munkát? Fura.
Nagyobb városokban biztos fogsz találni. Gondolom falun vagy tanyán laksz.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- Hol lehet munkát találni?
- Miért nem lehet ebben az országban munkát találni? :(
- A tesómnak 5 gyermeke van (diplomás) esélye sincs munkát találni.. Lesz így a nyugdíja?
- Londonba szeretnénk menni dolgozni! Érdemes?Könnyen lehet kint munkát találni? Szállással mi a helyzet?
- Lehet találni olyan külföldi munkát, ahová vihetek állatot is a szállásra?