Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Köszönöm szépen!
Bíztam benne hogy ezen a héten utalnak de akkor a jövő hét a biztosabb .
Sziasztok !
Ha megigenyeltem a múlt hét hétfőn az allaskeresoi maradék 80 százalékát akkor mikor varhatom az utalast ?
Kb ...
Nem tudja valaki véletlenül?
Sziasztok!
Én találtam munkát felmondtam a munkanélkülim viszont maradt még 4 napom,kértem fizessék ki.
Meg is kaptam a határozatot át fogják utalni.
Esetleg nem tudja valaki ez mennyi nap múlva fog megtörténni?
Vagy majd csak áprilisban kapom meg ?
Sziasztok!
Budapestiek közül valakinek utaltak már, azért ez az 5-napos csúszás az nem semmi.
Engem ki közvetittek munkára, Bv be
Csak azr nem ertem pszihesbetegségem van illetve gerinc problémam stb hogy igy hogy alkalmaznak majd tájékoztatota kell mennem.de vannak orvosi leletim stb
Pesten számlán semmi… Bezzeg az adót gondolkodás nélkül vonják a fizetésedből ha dolgozol…Milliókat adóztam az elmúlt 30 évben és most amikor vissza kellene adni, akkor húzzák az időt!
Még jó, hogy az interneten mindenhol 03.03 volt írva….
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?