Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis kérdés)
Szia tőlem nem kérdezték kié a számlaszám.
Csak mondtam hogy számlára kérem és kész. Megadtam a számot nem variáltak.
Sziasztok
Békés megye kapott valaki már munkanélküli utalást ?
Köszönöm
2024.november.04-én lesz utalás !
Az állam kincstár részéről.Hogy a külömböző bankok hogy érvényesítik az ügyfelek felé,az már bank függő !
október 31-én semmi esetre sem !
Posta +2-3 nap.
Sziasztok!
Szeptember 10-23 ig voltam munkanèlkülin.
Szerintetek normàlis, hogy mèg mindig nem kaptam semmit?
Pènteken jött levèl,amelyben tàjèkoztattak, hogy jogosult vagyok.
Azonban a levèl oktòber 10.i keltezèsű.
Szerintetek a hèten, vagy jövőhèten lesz utalàs? Köszönöm szépen, ha vàlaszoltok.
Sziasztok!
Ha valakinek lesz infója, hogy Komárom Esztergom vármegyében mikor várható utalás a Nov. 1 munkaszüneti nap miatt írja meg légyszíves.
Amit leírtál az sem tejesen úgy van !
A NYES összege egy napra van megállapítva !Ami minden napra jár .
Tehát az adott hónap nap számától füg.(30-31) február (28-29)
Valóban csak 10% nyugdíjjárulék terheli .
Leadtam mindent Hétfőn, Kedden bekell mennem tájékoztatóta,
mikorra várhatom az utalást?
Mennyi ma a nyes összege?
Szakértők sem tudják, mert ezt írják
bruttó 106.720 Ft/hó,
ami nettó 70.960 Ft/hó
Ez nem igaz.
A nyesből csak 10 % nyugdíjjárulélot vonnak le vagyis a nettó nyes 106.720Ftx0,9=96 048 Ft.
javaslom a nyugdíjszakértőknek is, hogy pontosítsák a félretájékoztatást és napra legyenek kész az információval vagy ha ez nem megy ne írjanak baromságokat.
Helló!
Ha e hónap 14.-én igényeltem az álláskeresőit ,akkor a postás mikor fogja azt hozni?
Mert nem bankszámlára igényeltem.
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?