Munka vagy szerelem? (beszélgetős fórum)
Ez nem munka és nem szerelem.
Minden más stimmel.
Lénababa én csak azt szeretném megkérdezni, hogy miért lettél prosti? Miért ezt az utat választottad? Amúgy olvasgattam sokak felvetéseit, de ti mit értetek pontosan tisztesség alatt? Mert számomra a tisztesség a szexualitás témakörében azt jelenti, hogy tisztelem magamat, éppen ezért nem csinálok magamból tárgyat aki a férfiak szexuális igényeit kielégíti. Szerintem a szex célja a szerelem beteljesülése, a párnak való örömszerzés céljából, ami hangsúlyozom csak és kizárólag szerelemből lehetséges.
Munka es azutan johet a szerelem! :)
Köszönöm a segítsget!!! :)
Meg legyük őszinték:Tilos bárkit is válaszút elé állítani. Mindenki szabad ember..
Egy férfit ritkán lehet válaszút elé állítani...
Vagy ő akarja, vagy hatökrös szekérrel sem lehet rávenni, amit ő nem...
Látod,magától nem mondja....akkor kérdezz rá kerek-perec!Mit akar tőled?Ha azt,hogy hagyd abba,akkor közöld vele,hogy nem fogod otthagyni a biztosat a bizonytalanért!Mondja ki,hogy kellesz neki és 1-2 héten belül elhagyja a feleségét és hozzád költözik.Ha igazán szeret,akkor nem fog ezen gondolkozni.Ha kifogást keres vagy húzza az időt,akkor akármennyire fáj,neked kell lépned és elhagyni őt,örökre kitörölni az életedből.
Most mennem kell,mindenkinek szep estet,es hetveget kivanok,holnap benezek majd.
Ja,es azokhoz szolnek meg,akik leszoljak lenababa 2008-at:Akkor vessetek masra elöször a köveiteket,ha ti meg soha nem hibaztatok az eletben.Mindenki,ismetlem mindenki elkövet az eleteben egy baklövest,nincs kivetel szerintem.
Szia.Nem volt idöm eddig belepni,de kivancsian olvasom a többiek hozzaszolasait.Az eletemben sok minden megeltem mar,sok mindenen atmentem mar en is,ami masnak talan meg a kepzeleteben sem törtenik meg,sok rossz dolgot,de nem estem el,mindig felalltam,büszken,es mentem a magam kis utjan tovabb.Neked is ezt tanacsolom.Legyen egy cel mindig a szemed elöl,amit elszeretnel erni,es sikerülni fog,meglasdd,es majd idövel te is megtalalod önmagad majd.
Hat a nevembol adodik is. Persze tudom en, hogy nem egyertelmu a nicknevembol. :)
A másik Krisztitől, de már lefutott dolog. Akkor mindhárman! :))
Ti tudjátok. :)
Kriszti, megkérdezhetem, hogy mit dolgozol? Ha csak nem titok (levélben is jó). :)
Nincs itt semmiféle vita.
Csak dilemma a fórumnyitóban, hogy mit is kéne tennie ;)
Én sem akarok vitázni, elmondtam amit akartam, és lépek tovább:)
A vitátokba nem akarok beleszállni, függetlenül attól ezekkel a sorokkal egyetértek, igazad van.
*aki meghallja, az meghallja
Semmit nem magyarázok, csak az igazat irom le. Akimeghallja, az mneghallja, aki nem az nem.És ennyi:)
Huha...kissé túlmagyarázol dolgokat :)
Akkor leszel humánus, hogy ha a legutolsó embert is kincsként tudod kezelni, és nem fordulsz el,ha egy ilyet látsz.Hanem a legjobb tudásod szerint segíted, ha megkér:)
Akkor leszel valóban humánus ember.
Addig csak szeretnél az lenni, de nem vagy az.
Munka vagy szerelem? - Pont e kettő kell nekem. :)
Szegényen is lehet a világ legboldogabb emberének lenni, és gazdagon is lehet a világ legmagányosabb emberének lenni.
Nem a pénz a lényeg..
Most hogy jönnek ide a hajléktalan emberek?
Munkámból kifolyólag is elég humánus ember vagyok...
És még nem tudhatod, hogy milyen árat fizetsz ezért a viszonylagos jólétért...
Nem mindegy, hogy tele hassal vagy hideg szobában, vagy meleg szobában üres hassal.
Majd akkor fogsz nagyon sok mindent megérteni az emberekről, ha egy hajléktalant is emberként tudsz kezelni. Akkor. Addig nem.
A világ tele van sérült emberkékkel, és sokakban olyan kincs lakozik, amit te most még sejteni sem tudsz...
További ajánlott fórumok: