Multitabs immuno kids (beszélgetés)
Az én lányom most kezdte el szedni, mert én nagyon lebetegedtem és féltem, hogy elkapja. Már elkezdett köhécselni és kicsit foylt a nózija, aznap vettünk egy dobozzal és délutánra el is múlt minden tünete. Én nagyon elégedett vagyok vele.
A lekvárt mi is próbáltuk, sajna nálunk nem sokat ért. :S
Szia. Szerintem a lekvár neve a Flavonmax kids.
Mi is szedjük és tök jó.
Szia Kivi!
Küldtem az üzit
Sziasztok!
Nekem a kisfiam, aki januárban tölti a 8 évet, elég pocsék evő volt. Ebédelni szinte nem is akart, úgy kellett ráerőltetnem, na meg hogy válogatós... A suliban az ebédet sem ette meg soha/feleslegesen fizettem/. Sok mindent kipróbáltam,és egy idő után feladtam. Az egyik barátnőmnek meséltem, hogy nem tudom mit tegyek, hogy megjöjjön az étvágya. Aztán Ő ajánlott nekem egy természetes alapanyagú lekvárt, és azóta valami csoda történt, mindent megeszik, és nem is válogat. Azóta is adom neki mindennap, és fogom is.
Sziasztok!
Az én kislányom 2 hónapja szedi folyamatosan. Közbe beleestünk egy ovis-vírusos lázas betegségbe, amin nagyon hamar túlléptünk. Szerintem biztosan hatásos ez a vitamin :)
A másik fele a dolognak pedig az, hogy a kislány úgy eszik mint egy gép :))))
Olyan jó kis fencije lett, meg egészen kivirult a kis arca is. Eddig sem volt sovány, pedig szerintem súrolja a hyperaktivitás határát, tehát lemozogta. De most egész délután eszik, és nappal is mindenből "repetát" kér.
Úgy jelentkezik itthon is, mint az oviban :)))))
Még szerintem kapja egy hónapig, aztán már úgyis tavasz lesz sok gyümölccsel, vitaminnal...
Helló!
Az én kisfiam étvágytalan. 27 hónapos és 10 kg. Reggelizni nem szeret de az ebédet megeszi.
Már sok mindent próbáltunk: béres csepp,vitamin cseppek, Actimel, kecske tej...Semmi hatás.
Most olvastam a Polyvitaplexről hogy jó étvágytalanságre. Használta már valaki?
Üdv: Tünde
én a felnőtt változatot szedem, nehogy visszaessek a rém nehezen elmúló vírusos betegségbe, ezt javasolta az orvos, de nagyon megnőtt tőle az étvágyam :(
néha kihagyok napokat, de próbálom azért beszedegetni
Sziasztok, azóta valaki adta még az ovis gyermekének? Most olvastam, hogy csak 4 éves kortól javasolt...
De használ? Vagy tudtok-e más lactobacis termékről?
További ajánlott fórumok:
- Meddőségi genetikai és immunológiai vizsgálat
- Multi tabs immuno kid - valaki adja a gyerekének 4 év alatt is? Beválik?
- Ismeri, használta valaki immunerősítőnek az Immunotrofina szirupot?
- Tudtok ajánlani gyerek immunológust Heves vagy Borsod megyében?
- Hallott már valaki az Immunotic nevű készülékről? Esetleg tapasztalatokról?
- Meddőségi genetikai és immunológiai vizsgálati helyeket keresek Budapesten ahol OEP támogatott a vizsgálat.Tudnátok segíteni?