Múlthét csütörtökön elutaltak Los Angelesből számlámra pénzt, de még nem kaptam meg! (beszélgetés)
Általában 2 nap.
Én is kaptam már külföldről, Finnországból utalást, az 2 nap volt, előtte megkérdeztem a bankos ismerősömet is.
normalisan 2 nap mulva max a szamladon kell legyen a penz, de lehetnek problemak.
kerj egy swiftet. megnezhetem en is, de hanem vidd be a bankodba es ott is kielemzik neked:)
Szia!
en erdelyben elek es pont valutas utalasokat csinaltam(a megye valutai, ami nem keszpenz az en kezemen ment keresztul).
kerjel a csajtol egy Swiftet es en megmondom neked, ha valami gubu volt.
ha lezart szamlara jott a penz es a kliensnek volt aktiv szamlaja, en is atraktam kezzel, ez nem problema.
kerjel egy swiftet, arrol tobb mindent le tudok olvasni.
Ma egy hete hogy elutalta a csaj a számlaszámomra!tudni kell hogy a régi megszűnt számlaszámomat adtam meg,de volt másik is azonos banknál,és ott bent azt mondták hogy automatikusan át irányítják az új számlaszámomra a pénzt!
Még nem kaptam meg!Meddig kell hogy várjak?vagy mennyi idő ez??
További ajánlott fórumok:
- Ezen a héten csütörtökön egy gyümölcsnapra ki tart velem?
- Miért nem érkezhetett meg a számlámra a fizetésem?
- A férjem szülinapja lesz csütörtökön, milyen ajándékkal lephetném meg? Amire szüksége van, azt már megvette....
- Hova utaznál csütörtökön, ha szabadnapod lenne? :) (belföld)
- Kisfiamnak vírusos torokgyulladása van és csütörtök estétől lázaskodik. Néha hőemelkedése van de van amikor láza.
- Torkos csütörtök 2010