Műkörmösök! Milyen UV lámpát érdemes venni? (tudásbázis)
ez occsó nagyon!
Valaki egyszer azt mondta, hogy nem vesz drága lámpát, hanem amikorra csövet kellene cserélni, addigra már úgyis tiszta zselé a vendég körmétől, és az egész lámpát cseréli. Vélemény?
Köszi!na ezt meg is nézem,rémlik h van olyan!:)
a makrot kis virág jelzi sztem minden gépen. ha az van rajta, akkor jó.
Nekem vannak régi képeim még mikor svédben dolgoztam,de ott nagyon profi gép volt és azokat se én csináltam!Igazából én a fotózáshoz annyira se konyítok,hogy legalább azt tudjam mit tud a gépem!:D
gyanítom ilyen makro sincs rajta.Asszem vennem kell valami komoly gépet,van csomó olyan munkám amit azért nem teszek fel mert nagyon rondán adja vissza a fény miatt is és homályos szemcsés!:(
hát nincs nagy titok, sima makróval fotózok, és megpróbálom jól belőni a fényt. pont az a gondom, hogy van egy jó középkategóriás gépem, és kb a századrészét használom ki a tudásának, mert tök vagyok hozzá :(
Megkérdezhetem hogyan csinálsz ilyen gyönyörű fotókat a munkáidról??
Épp nézem őket,csodásak.
Nyilván ő fog jobban szétnézni,hisz ő szándékozik venni,és annyi féle van meg annyi ár is.
jól van, nincs gond, ő lámpát keresett mi mutattunk. ennyi. ugyan azt a lámpát lehet több áron is megvenni, cégfüggő.
a körmözés 70százalék gyakorlás, 30százalék kézügyesség. és nem árt, ha olyan iskolába iratkozik az ember, ahol meg is tanitják normálisan, igy jó esetben nem kell továbbképzéssel kezdeni. sajnos kevés a jó iskola.
Persze értelek én,igazából nem néztem szét melyik mennyi csak arról kerestem képet.
Végül is, legalább tuti befér a keze :)
ja, nem azért linkeltem, csak mutatni.
Jelentkeztem a klubodba :)
teljesen ellátja azt a funkciót így is amit kell neki!
nem mondtam, hogy rossz, csak drága.
Egyébként nagyon tetszenek ezek a 2m design cuccok!A csisz.gépem ilyen,csak szürkében!Szuper motyó!
Na valami ilyesmire gondoltam magamnak :P
Nem jobb ha körben zárt a lámpa?
Nem tervezek egyenlőre újat venni!Akkor meg még nem volt ekkora választék.Ez van és amíg jó addig marad is!Szeretem.
most a perfectnél pont fele, linkeltem. ennyiért már lehet 4X9 wattosat venni.
itten van:
[link]
Értem! És egyetértek vele, hogy nagyon sok kontár van. Nekem is csinálta már ilyen a körmömet, ő nem végzett tanfolyamot...hát nem ártott volna neki. Azért bízom benne, hogy művészi hajlamomból kifolyólag és mert elég jó kézügyességem van (most nem azé' :) ), talán sikerül szép és igényes körmöket készíteni. Eltökélt szándékom tökélyre fejleszteni és szeretnék nagyon sokat foglalkozni a díszítéssel, majd ha már megtanultam a technikákat.
Meg kereste már az árát és még mindig kifogástalan:)
majdnem 4 éve vettem őket,és akkor 12,000 volt darabja!:S
Bár már mindegy...:)
További ajánlott fórumok: