Műkörmös OKJ vizsga mennyire lesz nehéz? (tudásbázis)
CN-nél lettem szakoktató, de jelenleg nem náluk oktatok. Vidéki vagyok.....
Néztem a munkáidat, szépek! Ha ilyen lelkes vagy, akkor nem lesz gond a fejlődéssel sem, azt hiszem. Gyakorolj sokat!
A szóbelin ne blokkolj le! Nem arra kíváncsiak, hogy mit nem tudsz, hanem arra, hogy mit tudsz! Ne legyen olyan tétel, amihez nem tudsz megszólalni!!!! Pár mondat és belendülsz :))) A lényeg, hogy határozott legyél, azt lássa mindenki, hogy kisujjból kirázod :))))
Sok sikert!!!!!!
Szia!
Köszönöm, hogy írtál. A CN-nél vagy oktató?
Szóbeli lesz, gyakorlati múlt hét pénteken volt, az sikerült szerintem, szerencsére sokat gyakoroltam, diagnosztizálásra max.pontot kaptam (modellem leleste a papírról, meg kérdése se volt az Enikőnek, elmondtam mindent :-)).
Nagyon izgulok, pedig tanultam egy csomót, a mdulzárók is jól sikerültek, de tuti leblokkolok. :-/
Szia. Én oktató vagyok.
Relatív, hogy kinek és mennyire nehéz....
Ha tanultál, akkor az elmélet nem nehéz. Gondolom megkaptátok a szóbeli vizsgákra a tételeket, abból jól fel lehet készülni!
Ha gyakoroltál, akkor a gyakorlat sem nehéz. Figyelj oda a kritériumokra: párhuzam, hossz, forma, "C" ív, bőrre ne menj, mosolyvonal. Manikűrnél az esztétika, a bőr fontos.
A tanárok pedig nagyon nem egyformák! Van, aki elnézőbb, van, aki szigorúbb......
Holnap lesz a vizsgám a CN-nél, minden érdekel. Mennyire volt nehéz? Mennyire segítettek a tanárok? Stb...
előre köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek nem gáz, ha én is műkörmös leszek? Csak mert olyan sok van belőlük...
- 3-4 hónap alatt fel lehet készülni Angol alapfokú nyelv vizsgára? Nehéz a vizsga?
- Szerintetek az alapfokú nyelvizsga nehezebb mint az angol középfokú érettségi?
- Műkörmös tanfolyam előtti alkalmassági vizsgálat miből áll?
- Kezdő műkörmösként mikre lesz szükségem?
- Hogyan zajlik a műkörmös/kézápoló OKJ vizsga?