MSN! Hozzunk létre egy csoportot, ahol ismerkedhetünk, beszélgethetünk! Ki társulna hozzám? (beszélgetés)
Szornyu h nincs mar msn
Imadtam:(((((
Egyet szögezzünk le azért hoztátok jószívvel szeretettel ezt az oldalt, ahol bármilyen témában elbeszélgethetünk és, ha tudunk válaszolunk és segítünk, hiszen ez a célunk vagy talán tévedek?
Azért vagyunk, akinek valami nyomja a szívét, lelkét elmondhatja, hogyan telt éppen a napja akármit, ami érdekel mindenkit. Szívélyes üdv.Ágnes
Pontosan! Nincs téma még, beszélgetünk, ismerkedünk!
Access!Arról nem tehetek, h nem tudtál csatlakozni a csoporthoz.
ne érts félre én is nagyon szeretek msn-ezni. Mivel a munkám miatt szinte egész nap a gép előtt ülök, ezért ez az egyetlenegy módja annak, h tudom tartani a kapcsolatot a külvilággal :D
Csak tájékozódásképpen érdeklődtem a témák felől. :)))) Vagy egyelőre még nincs konkrét téma? Az ismerkedés a cél? :)))
NEm értékelitek, akkor nem kell csatlakozni.
6-an nem így gondolják...
lehet nincs gépnél
de tényleg,itt is lehet ismerkedni nem, miért kell pont az msn hozzá?:D
További ajánlott fórumok:
- Hol ismerkedhet egy férfi ha...
- Tud esetleg valaki olyan oldalt vagy Facebook társkereső csoportot ajánlani, ahol az idős nők keresnek fiatal pasikat?
- Átugrottuk a középső csoportot az oviban! Kicsiből a nagyba...
- Milyen az a férfi aki a munkahelyen kérdez meg kollégákat, hogy nem ismernek-e normális szingli csajokat akikkel ismerkedhetne?
- Érdemes lenne indítanom egy anyukáknak szóló csoportot?
- Hogy ismerkedhetnék ősztől egy nagyvárosban? Hogy törjek ki az unalmas hétköznapokból?