MPEG to DVD menüvel. Milyen megbízható programmal? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm! Utána nézek mindenképpen mert egyszerűbb megoldásnak tűnik. Remélem csak az a rossz, nem pedig a gép. :(
Szép napot!
hét igen, ez a baj a laptopokkal, én ezért tartok itthon egy asztali gépet is.. abban ugye lehet egyenként cserélgetni az eszközöket. dvd-t is azon írok meg a letöltögetést is, mert van benne jó sok merevlemez :o)
a notebookon meg a netbookon csak az ágyból netezek meg ilyesmi :)
egyébként meg léteznek külsős usb-s dvd írók, nekem is van egy
media marktban nézz körül, talán egy tizesből meg lehet úszni...
Hát igen, sajnos nem egy mai darab...
Ramot már bővítettünk rajta 1 gigára.
Most volt egy ismerősöm megnézni de lövése sincs mi a baj. Ő is az íróra tippel mert a lemezek minőségén tovább nem tudok javítani mert próbáltam TDK-t, Maxell-t Verbatimot, mindent...
Kéne venni már egy új gépet de sajnos erre most nincs lehetőségem. :((( Anno ezt én is annyiért vettem amúgy de hát az idő foga. :))
ó, hát ez egy elég régi laptop, csodákat ne várj tőle
esetleg ha felbővítenéd a gyári 512 RAM-ot még négyszeresére (2 gigára), akkor kicsit megtáltosodna:)
de az írási problémának több köze lehet ahhoz, hogy elöregedett az író maga. azt szerintem egy ennyi idős laptopnál szitne lehetetlen cserélni.. (nem fogsz már ilyet kapni). nekem a 8x-ossal 5-10 perc alatt ír ki, igaz, egy lenovo t500-am van.
(6 hónapos, alsó hangon 260 ezer forintos erőgép...)
próbálj meg minőségi lemezeket venni, a drágábbik fajtából, az segíthet...
A110-293 egész pontosan :)
Most úgy tűnik a konvertálás valami oknál fogva megtáltosodott viszont az író egyre rosszabb. :( Most éppen az üres dvd-t nem ismerte fel és az írás elején kiírta, hogy tegyek be egy lemezt mikor már benne volt. Visszanyomtam, felismerte és írja... No meg félelmetes kattogások, zörejek hallatszanak szegénykémből. :(
Toshiba Satellite
Nem rossz kis gép még ma sem de elkezdtek előjönni a bajai így 4 év után. :(
8x sebeséggel írok mert csak azt engedélyezi max.
A típusát nem tudom megnézni mert sehol nem írja, de már vagy 4 éves mint a laptop. Valaki mondta, hogy ki kellene pucolni de én nem merek hozzányúlni, másnak meg nem szívesen adom oda a gépet. :( Meg nem is vagyok meggyőződve róla, hogy az a baj...
hát van valahol olyan, hogy írási sebesség, azt mire állítod, amikor írsz?
nem nagyon régi az író? mi a típusa?
Elolvastam, köszönöm szépen!
Most letöltök egy progit hátha az jobb...
Arra esetleg nincs tipped, hogy miért ír az íróm cirka 3 órán keresztül egy dvd-t??? Kész vagyok tőle. :(
Sziasztok!
Van kb. 40GB kamera felvétel a kisfiamról úgyhogy megérett a dolog arra, hogy kiírjam DVD-re. Arról lenne szó, hogy a JVC márkájú kameránk .MOD formátumban menti a felvételeket. Addig eljutottam, hogy át tudom konvertálni MPEG-be de kellene egy program amivel DVD-t tudnék szerkeszteni ezekből.
Várnám az ötleteket, tapasztalatokat! Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- DPD futárszolgálatról várok tapasztalatokat. Megbízható-e?
- Aki tanultabb, értelmiségi munkát végez, azok megbízhatóbbak egy szakmunkásnál? Hűségesebb stb?
- Nifty és Prenatest, mennyire megbízhatóak?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Hol lehet találkozni, ismerkedni rendes, megbízható férfiakkal?