Mostál már lidl.-s mosóporral?tapasztalat? (tudásbázis)
Nekem nagyon be vállt ,évek óta azzal mosok,babákra is.. :)
30fokon is szépen kimos,feloldódik a gépben (vízben),nekem a kék LEL jött be,színes az nem annyira!!
Használtam egy időben a folyékony mosószerét (Formil) fehér és színes ruhákhoz is. Teljesen jó, az illata is tetszett, semmi gondom nem volt vele. Nem a minősége miatt váltottam később le, hanem én időnként megunom a mosószereket és szívesen kipróbálok valami mást. :)
Esetleg még annyit tudsz turbózni rajta, hogy veszel mosószódát, azt teszel minden mosáshoz a folyékony mosószerbe. Az adagolóba szoktam önteni a gélt, erre teszek egy kis mosószódát. Egy gyerekgyógyszer adagolókanalát neveztem ki erre :D, ebből 2-3 csapott kanállal használok egy-egy mosáshoz. Ez sem létszükséglet, csak hallottam, kipróbáltam és alkalmazom. :)
Szerintem a mosószereknél is sokszor a márkát kell kifizetni, nem feltétlen takar akkora minőséget a magasabb ár.
Ez az én véleményem, van aki meg másra esküszik. Én csak arra "esküszöm", hogy eddig tök mindegy mivel mostam, mindig foltmentes állapotba hoztam a ruháinkat, pedig van 2 pici fiam és egy sokat szerelő férjem. :))
Ami erősebb folt, arra Ariel mellett is kell mosószappan, folttisztító vagy akármi.
Én sem látok különbséget a márkás ill. az olcsóbb kategóriás mosószerek között, legyen szó folyékonyról vagy porról. :)
Pedig két eleven kisgyerkőccel foltok is vannak.
Semmivel sem rosszabb az Arielnél.
Ott csak a márkát fizeted meg. :)
A folyékony Format mosógéllel mosok kb. 2 éve.
Nekem bevált.
További ajánlott fórumok:
- Mikor mostál hajat utoljára?
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Dolgozott már valaki a Lidlben vagy Pennyben? Mik a tapasztalatok?
- Lidl dolgozók - munkahelyi tapasztalatok
- Hogy lehet piros rúzst kiszedni a fehér pólóból? Mostam Ariel mosóporral, de nem jött ki :(
- Véletlenül a színes ruhákat, fehér ruháknak való mosóporral mostam ki, mi baja lehet a ruháknak?