Most tényleg "extrém " hideg van?? (beszélgetés)
Szerintem nincs extrém időjárás, sőt ha vissza emlékezem az előző évekre, volt hogy 1m hó esett nálunk 97'-ben 4 napig voltunk elvágva a külvilágtól.Vagy 2005-ben mikor -22 fok volt.
Szerintem nevetséges hogy leesik 5-15 cm hó és megáll az élet M.o-n.
Biztos nincs miről beszélniük, így előveszik a mentőövet, az időjárást. Társaságban is jó téma, ha unalmas az összejövetel...
Nálam extrém hideg a februári idő volt. Egy hétig minden reggel -15, -20 fokban mentünk a gyerekekkel suliba, viharos széllel szemben. Volt olyan nap, hogy a fiam tanára, aki másik városban él, és még néhány kollégája nem tudtak jönni tanítani. Na, akkor tényleg hideg volt!
Én már önvédelemből nem nézek híreket. :)
Így nem húzom fel magam az idióta fogalmazásokon.
Ez komoly??:))
Nálam a hülyeség már -10 foknál kezdődik ......
....
....talán túl szigorú vagyok??:)))))))
Extrém??
Tán az ezer éves BKV buszoknak extrém,mert mínusz 5 fok alatt már működésképtelenné válik némely járat:o
:/
Világvége,extrém időjárás,mi jön még?Ennyire unalmas márminden,hogy nincs mit kitalálni?:)
Régen mikor a szüleink voltak fiatalok,ez nem számított extrémnek,nem jelentette be a tv és nem verték nagy dobra.
Egyébként azért -4 fokban is rossz ám látni a 17-18 évesek többségét akik abban a pici vékony bördzsekiben mászkálnak,tornacipőben,a derekuk meg kint..:/
na jó, de az előző riportjában a Tv2 riportere pld. mondhatta volna azt is, h a vadasparki EGZOTIKUS állatok számára van extrém hideg.... de nem! Szte általában van extrém hideg......
Pffff.....
Ez így igaz, de akkor miből csináljanak híreket? Sajnos mindent ilyen "köntösbe" csomagolnak mostanság.
Egyébként szerintem is szimplán csak tél van.
Én mindenesetre úgy érzem.
:)
További ajánlott fórumok:
- Egy más életért - Most legyen tényleg az a bizonyos "holnap", amikortól lefogyunk. Jössz?
- Fogyókúra, de most tényleg
- Ha a pénz nem számít, mit szeretnél kapni karácsonyra? (Most nem a szeretet meg a békesség érdekel, hanem ténylegesen tárgyilagos ajándék!!)
- A Revalid tényleg hízlal? én most szeretném elkezdeni szedni! merjem vagy ne?
- Találkozott valaki mostanában normális, tényleg örömet okozó játékkal Kinder tojásban?
- A hideg gyantacsíkok (arcra) tényleg jobb eredményt produkálnak, ha a kezem helyett hajszárítóval melegítem fel őket? Vagy felejtsem el?