Fogyókúra, de most tényleg (beszélgetés)
de az 5perceseket ajanlom elöször. Réka nagyon kemény. Én is fogom csinálni újra. Pár hét után más volt az 5perceseitöl a combom meg a hasam,komolyan. Es különben is el kell kezdenem nekem iiiiis:-)))!
A hangja mondjuk vicces nekem,de a torna a lényeg.Meg van még egy jó torna .Leslie Sansone 4fat mile. Ez is zsirégetö,igenjo. De sztem abban van a lényeg,h biza mozduljunk meg.
én pl. toast kenyeret eszem-azt is megnezem mennyi a kcal benne. 2szelet toast kenyér általában a reggelim, vajjal-olajjal vigyázni,mert 1 EK-ban 90kcal van!!!1dl tej 50-60%,szpval,ha kapucsinot ,caffe lattet iszol..az is sok.Banánban rengeteg,annyi kcal amennyi g kb. Rizsben,krumpliban rengeteg!
Van két jó oldal,ajanlom figyelmetekbe:www.kcal.hu es www.kaloriatablazat.hu
De a régi fogyis naplómban igen sok az okosság.
én most azt próbálom,h nem zabálni,mértékletesnek lenni,de ezekkel a magas kcal-erteküekkel vigyázni. A gyengém:édesség...
jöjjön csak az a gólya.. :)
megyek is, köszönöm.. :) fiúk.. :) hát nagy gengszterek.. :) folyamatosan alakítanak, hatalmas szövegládák.. :) amúgy most voltak 4 és 2 évesek.. :) rohan az idő.. :)
ha gondolod gyere beengedlek én is a naplómba.. :)
azért kell, de érdekes,h most valahogy én sem érzem olyan gáznak magam. Lehet,h a gólya?!Haha..kiderül.
Naplót elkezdtem titkosba folytatni-nyugodtan gyere.
Ja,CSajszika már nagyon nagy.16hónapos pedig csak.:D!Fiaid?
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra mostantól....
- Egy más életért - Most legyen tényleg az a bizonyos "holnap", amikortól lefogyunk. Jössz?
- Ha a pénz nem számít, mit szeretnél kapni karácsonyra? (Most nem a szeretet meg a békesség érdekel, hanem ténylegesen tárgyilagos ajándék!!)
- A Revalid tényleg hízlal? én most szeretném elkezdeni szedni! merjem vagy ne?
- Ki kezdett el most fogyókúrázni?
- Van itt olyan, aki túlsúlyos és mostanában kezd bele a fogyókúrába?