Most nyáron el lehet kezdeni a futást? (tudásbázis)
Drága Erus !!!
nem akartunk mi " bunkózni". csak normális kérdésre lehet normális választ adni.
tudod az ember ha egy kicsi lehetőséget lát mindjárt viccesre veszi a dolgot.
ne haragudj ha megsértettünk.
irány a futópálya
sok kellemes kilómétert Neked
Így már értem a kérdést.
Ez még messze nem a kánikula csúcsa, amikor még este is 27 fok van és párás az idő. Magas vérnyomással küzdőknek veszélyes lehet a meleg és futás kombináció, de ha egészséges vagy, akkor nem lehet gond. Este pedig most kifejezetten kellemes futáshoz az idő.
Ha belejössz, majd megtapasztalod, hidegben sokkal nehezebb futni. Jön egy hirtelen lehűlés egyik napról a másikra, és sokkal nehezebbnek tűnik ugyanaz a táv, mint egy-két nappal előtte.
Fel a nyúlcipőt! :o)
Egyik válasz aranyosabb , mint a másik !
Fórumindítónak : ha helybefutással kezded , akkor tökmindegy nyár van , v tél ! csak fuss !!!!!
Igeeeeen es sztem erdemes lenne elore futni, nem hatra:))))
En meg rogvest inditok egy forumot arrol,hgy bagzanak a macskak... Erdemes-e becsukni az ablakot vagy reggelig abbahagyjak? XD
Jesszum, már mééér' ne lehetne?
Akármikor! Csak elhatározás kérdése!!! Csak arra figyelj, hogy ne csak holnap! Hanem 2013.06.15-én, szombaton! Jelölj ki egy napot pár napon belül, amikor tényleg elkezded! És akkor nincs kifogás-nyafogás!
Hajrá!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Mit lehet kezdeni egy önző férjjel?
- Lehet újra kezdeni a csalódottságból?
- Mit lehet kezdeni a megunt könyvekkel? Rengeteg örökölt, illetve vásárolt könyvem van, és sok helyet foglalnak el.
- Mit lehet az iskolás gyerekekkel nyáron kezdeni?
- Szeretnék elkezdeni futni. Rendszeresen végzek intervallum edzéseket, van kondim. Így is az alapoknál kezdjem a futást?