Most akkor van az állatoknak lelke? (beszélgetés)
az enyémeknek még humora is van.
:)
Megtíltod?:-)
Akinek írtam éröl mit.
A mai tinik eléggé meggondolatlanok.sajna.
T.a kivétel :-)
Hosszú évekig társam volt a kutyám. A szívével volt baj az ölemben halt meg. Végig egymás szemébe néztünk és nincs is kérdés bennem, hogy az állatoknak van lelke (igaz előtte se volt).
3 napig nem mentem iskolába. Amikor első nap mentem az osztálytársaim gúnyolódtak, hogy egy kutya miatt nem mentem suliba és még jó, hogy nem járok feketében. 17-18 éves emberekről van szó, tehát nem gyerekekről. Na, ezekről az emberekről nem hiszem el, hogy lenne lelkük.
1Móz 3,17
Az embernek pedig ezt mondta: Mivel hallgattál feleséged szavára, és ettél arról a fáról, amelyről azt parancsoltam, hogy ne egyél, legyen a föld átkozott miattad,...
Én szóltam, hogy szívszorító!
Ezek után mondja valaki, hogy nincs az állatoknak lelke.
Erre a történetre még csak azt sem lehet ráfogni, mint a kacsás videóra (esetleg), hogy ösztönből cselekedett az állat.
Ó jajjj,bárcsak ne néztem volna meg..
Szívemmel éreztem a cicus fájdalmát...
Méghogy nincs lelkük? Bár sok embernek lenne csak fele ennyi!
Ha valakinek volnának kétségei, nézze meg ezt a videót. Valami szívszorító.
Fejlődés?
Melyik irányba? :-) :-)
Sajnos igazat kell adnom. Az emberek egyre lelketlenebbek, pedig az nem kerül pénzbe. Az állatokat figyelve egyre több dologra jövök rá velük kapcsolatban. Egy tény, az állatok meg voltak, és meg is lennének az ember nélkül.
Az is tény, ez a fajta gondolkodásmód, amivel az ember rendelkezik, csak az ember sajátja. Ezért uralja a földet. Persze kérdés meddig?
További ajánlott fórumok:
- Nem értem őt... most akkor mit akar?!
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Most akkor mi van, át akar verni?
- Akkor most mi a helyes döntés?
- Szerintetek valószínű, h terhes a barátnőm? Ezek akkor most előjelek vagy mi lehet?