Most akkor lélektárs.. ikerláng vagy mi is? (beszélgetés)
Pont azért vesztünk össze és nem is találkoztam azóta vele, mert kialakult egy komoly kapcsolat egy fiúval, aki neki nem tetszett és kiverte a balhét, hogy nem elég jó hozzám az az ember és csalódott, ha ilyen pasit akarok magamnak, mint a választottam.
Azóta már más pasival vagyok egyébként, csak tudom, hogy ilyen formán ahogy régen csináltuk nem lehet ezt a "barátságot"fent tartani egy komoly kapcsolat mellett.
Félek emiatt kibékülni vele, mert tartok attól, hogy abból nagy shit lesz, még akkor is ha nem érzem ezt szerelmi sztorinak. Csak egy a gond: hiányzik még most is és még most is ugyanúgy frusztrál, hogy nincs pont a végén, de ezt egy találkozóval nem is lehetne. Nem tudom mi erre a megoldás.
Nem feküdtünk le sosem, meg nagyon ritkán jut eszembe ő ezen a téren, pedig jó pasi, de valahogy nem jön össze ez a fejemben - mondjuk ez nem is nagy baj.
Erről meg a régi dolgokról ritkán beszélek a mostani barátommal, mert most nem is releváns és tudom, hogy ez sok lenne neki - bár azt elmondtam neki, hogy kijött erről a srácról, hogy az öcsém volt - de nem hisz/tapasztalt ilyeneket és csak azt erősíteném benne, hogy konkurencia, még ha nem is feltétlenül, vagy ilyenformában van róla szó.
Az az érdekes, hogy bár spirituális ember vagyok...ebben az ikerlángos sztoriban nem hiszek. :)
Igen, nem véletlenül kerülnek az utunkba bizonyos emberek.. Tanítanak, tanítunk..üzenetet hoznak..stb.
Nyilván az sem véletlen, ami köztetek történt. Oka volt. Lehet, hogy az, hogy újra visszataláljatok a házastársatokhoz...vagy csak szimplán ennek a mély kapocsnak a megtapasztalása volt a cél. De a lényeg szempontjából, igazából lényegtelen... Nem? :)
Úgy döntöttek, ahogy. Lapozz. :)
(Halkan megjegyzem: én nem hiszek a férfi-nő barátságban. Ritkaság. A legtöbb esetben előbb-utóbb...egyik vagy másik..netán mindkét fél fejében megfordul valami több is...és még ha nem is mondja...az érzések, a vágy ott van...az meg nem barátság...max a felszínen. Szex után..már jobban el tudom képzelni. Vagy ha abszolút nincs vonzalom..szóval ha nem férfiként/nőként tekintenek egymásra. Úgy igen...)
Semmi sem történik ok nélkül. Azokat az embereket, akik kapcsolatba kerülnek veled, és megérintenek érzelmileg, nyolcvan százalékban saját mágnesed, húsz százalékban pedig a külső tényezők vonzották hozzád. Ha látszólag véletlenül is léptek be bizonyos emberek az életedbe, hidd el, jó okuk volt rá.
Ruediger Schache
Sors
Barhogy is csurod-csavarod-hintoporozod, ez csak szerecsenmosdatas. Fixikailag meg nem fekudtetek le egymassal, gondolatban viszont mar igen.
Aztan mindketten hazamentek a hazastarsatokhoz es lefekudtok vele gyakorlatilag, mikozben mas lebeg a szemetek elott.
A tobbi mar csak ido kerdese.
Tudnám minek tupírozni, mézzel bekenni és csillámporral behinteni azt, ha két ember rákattan egymásra?
Nagyon ügyesek és hősiesek voltatok, hogy mégsem dugtatok, de hadd ne szavazzuk már meg a becsületrendet érte. Köszi.
Ez nem barátság, meg ikerláng és más efféle hókusz-pókusz, hanem szexuális vonzalom férfi és nő között.
Legjobb, ha beteljesítitek, mert az sok mindent meg fog oldani. (a többi csak maszlag)
Vagy abszolút szakítsátok meg a kapcsolatot, mert ez már-már súrolja a megcsalás kategóriát.
"Viszont az életünkben összekavarodott valami.. barátság ide vagy oda! A környezet is észrevette! S egy idő után igen valóban több volt ez már mint amit egy házasság el tud viselni! Én mégis még naiv kislányként hittem valami csodában!
De mikor rákérdeztem hogy hello" Nem léptünk át egy határt?" bevallotta hogy igen de.. bizony benne kialakultak bizonyos érzelmek, irántam! Amit igazából nem tud megmagyarázni! Ja .. persze ismerős .. én is így vagyok ezzel! De ez nem olyan testi vonzalom! Létezik hogy a a lelkeink vonzzák egymást? De mi lesz ha ez testi vonzalommá alakul?"
Szerintem ez a történet összefoglalója. Többi smonca.
Egyébként meg nem értem, hogy mi ez a szètszednek meg kapsz hideget,meleget. Ha neked csak az a válasz elfogadhatô, hogy igen, egymásnak vagytok teremtve, az összes többi csak elítélés meg minden, akkor inkább kiírhattál volna egy szavazást, amiben csak igen válaszokat adsz meg és akkor boldogan nyugtázod, hogy igen.
Van, aki egy életre kell, van, aki rövidebb időre, van, aki csak szexre, van, aki szexre sem.
Vele eddig nem jutottál dűlőre, itt hiába is mondunk véleményt, ha te nem akarsz őszinte véleményt olvasni.
Így, ahogy mondod, az ember általában a társával éli meg mindezt, nem dugiban munkahelyen
Mindenféle karmikus magyarázat nélkül.
Na igen, nincs itt lélektárs és ikerláng meg semmi...
Ha az ember jól választja meg a párját, akkor pont ilyeneket él meg. Nagy beszélgetések, sok nevetés, stb.
És barát is lehet ilyen, ha tényleg barátok akarnak maradni...
Én úgy érzem, hogy ti nem akartok barátok maradni, mert ha így lenne, akkor nem nyitnál fórumot...
Szerintem ezt csak te misztifikálod. Többet képzelsz bele, mint ami, és most erre hivatkozva próbálod magyarázni, hogy belezúgtál.
Ha továbbra is ebben az álomképben fogsz élni, és nem zárod le, akkor hivatkozhatsz majd rá, hogy ez a sors keze és egyéb hablatyokra.
Egy nő-férfi barátság addig tart, míg el nem jutnak az ágyig.
"Mindenki a maga cseresznyéjének a pogácsa."
További ajánlott fórumok:
- Nem értem őt... most akkor mit akar?!
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Most akkor mi van, át akar verni?
- Akkor most mi a helyes döntés?
- Most akkor van az állatoknak lelke?