Most akkor kell vagy sem engedély hozzáépítéshez? (beszélgetés)
5. 12d083b51b (válaszként erre: 1. - Minnie.3)
2018. nov. 27. 09:07
Ha bejelentési kötelezettség mindenképpen van, akkor már egyszerű: bemégy, elmondod, hogy mit szeretnének, és majd mondják, hogy kell-e építési engedély, vagy megelégszenek ezzel a bejelentéssel.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Minnie.3)
2018. nov. 26. 19:09
Úgy tudom minden építményt engedélyeztetni szükséges az önkormányzattal.
3. Minnie.3 (válaszként erre: 2. - Mezei Virág)
2018. nov. 26. 18:20
Köszönöm. :)
Persze az önkormányzatot is meg kérdezem csak gondoltam hátha volt/van valaki hasonló helyzetben és tud valamit mondani kb, hogy is van ez.
2. Mezei Virág (válaszként erre: 1. - Minnie.3)
2018. nov. 26. 18:16
Örülök, hogy már jól vagy!
A helyedben az önkormányzatot kérdezném meg, ők biztosan tudják a jó választ!
1. Minnie.3
2018. nov. 26. 18:05
Az esküvőnk után összeköltözünk a párommal már csak belül szépítgetjük a házat.
Viszont én ezek után szeretnék munkába állni sajnos elég nagy kihagyás után.
Arra gondoltunk a házhoz építenénk egy kis helyet ahol megnyithatom a szalonomat.
Viszont engem most teljesen összezavartak mert egyik oldalról azt hallom kell engedély az építéshez, a másik oldal meg azt, hogy csak be kell jelenteni...
Lehet buta kérdés de akkor, hogy is van ez?
A válaszokat előre is köszönöm. :)
További ajánlott fórumok:
- Mi van akkor, ha nem kapom meg a beutazási engedélyt az USA-ba? Akkor buktam a jegy árát? Milyen okok miatt utasíthatnak el?
- Ha valaki egy bizonyos hányadát birtokolja egy lakásnak, akkor joga van a többi tulajdonos engedélye nélkül jelzálogot felvenni a lakásra?
- Szerezte meg mostanában valaki autóra a vezetői engedélyt? Mennyibe került összesen?
- Ha nem a mi nevünkre van beadva az építési engedély, akkor nem kapjuk meg a szocpolt?
- Pékség üzemeltetésénél, ha már volt HACCP-engedély, akkor az új bérlőnek is kell engedélyeztetni? Milyen engedélyek kellenek még hozzá?
- Ha ezen az oldalon titkos naplót nyitok, akkor azt nem tudja senki sem elolvasni az engedélyem nélkül?