Most akkor hogy is van ez a bizalom kérdés? (beszélgetés)
A cél elveszik csak cselekvés marad:)Ez baj vele!Csökönyösen ragaszkodik és folyamatosan bizakodik,hogy
intim információhoz jut!
Szerencsére nem rólam van szó:)
de ha az iylen"rongy" emberekkel nem kezdene senki kapcsolatot,akkor még kevesebb kapcsolat létezne.
Igen,ebben igazad van,mégis:én pl.nem mernék bízni oylan emberben,aki mással már többször piszkoskodott,jó indok nélkül.
És napersze..ha az ember szerelmes,és megtudja a másik piszkoskodásait,biztos talál neki mentséget..mert bízni AKAR benne..szeretné,ha ő lenne a kivétel..
Én is hiszek abban ,hogy akár kutyából is lehet szalonna,mert láttam már ilyet.De egy kutyából szalonnává alakuló emberben sztem jóval nehezebb bízni.
És ha az a valaki téged még nem vert át(vagyis úgy tudod,hogy nem..) de mást már igen? mondjuk csalta az exét,mint lejjebb írtam?
Egyébként igen..az a legszebb érzelem,amiben nincs kétely.
mekkora klisé..
Nincs bizalom szerelem nélkül? :D
Könnyű lenne azt mondani,hogy nem..De akkor az emberek senki olyanba nem lehetnének szerelmesek,aki pl-mint lentebb írtam- már az előző párját megcsalta..vagy hazugságon kapták..ingoványos dolog ez,én is gondolkodom rajta.
És pláne az,ha egy kapcsolatban egyszer hazudtak,megcsaltak,és utána megbocsát valaki a másiknak..Akkor az már nem szerelem? holott valószínű a szerelem léte miatt bocsát meg..de a bizalmat nehezebb visszaszereznie a csalónak.ilyesmi
Sok szép hsz volt itt a bizalomról,és arról,hogy nem is vagy kíváncsi,mi van a másik telefonjában.
Ezt jól lehet csinálni addig,míg a másik nem ad okot gyanakvásra.Vagy ha már az elején tudod,hogy ennek az embernek voltak furcsa dolgai(pl csalta titokban az előző párját..),mégis beleszeretsz.
Azt hiszem,ha az ember már az elején tudja,hogy a másiknak voltak kétséges dolgai,akkor jogos a bizalmatlanság.
Mindent elhinni,és vakon bízni egy,már kérdésessé vált emberben szerintem naívság,és rózsaszín szemüveg - de biztosan jó módszer a konfliktuskerülésre
Rosszul vágtad le.
Tisztában vagyok a nagy ő jelentésével. Amire kíváncsi voltam, míg voltam, az nem más, mint a keresés mikéntje.
Elég érdekesre sikeredett az utolsó mondatod.
Ahogy a viselkedésedet levágom most bedurciztál,de nem baj,majd el múlik.
Igaz nem érdekel,de leírom.
A nagy őt a párkapcsolatokban keresem,hogy le tudom e élni a maradék életemet vele vagy csak megint egy kaland az egész.
Szerintem nagy feneket kerítenek ennek a bizalom dolognak,nah meg azon is néztem h jó neveltség kérdése h belenézünk e a másik dolgában.Én jól nevelt vagyok,de kíváncsi,minden érdekel,számomra sose volt tabu h belenézzek a másik telefonjába,vagy felbontsak levelét.Nálam az ugyanolyan mint h belenyalok az ő fagyijába is,mert más ízű.
Férjem nem kíváncsi típus,nem néz bele a telómba,semmibe,egyszerűen nem érdekli,úgyis elmondom ami fontos.De engem érdekel az övé,az elején furcsa volt neki,de megszokta,ahogy azt is h megkóstolom a fagyiját:)
Mi simán felvesszük egymás telefonját, ha a másik nincs közelben, elolvassuk az sms-t is. Közös számítógépünk van, mentve minden jelszóval, de tudjuk is egymásét. Sokszor ha belépek a mail-re az övé jön be. Pl látom h hivatalos dolog jött e-mailbe simán megnyitom és felhívom páromat hogy ez és ez írt, válaszoljak-e, meg mit De van mikor ő ül a gép elé és az én fiókom van megnyitva. Van hogy egy jó barátnőm ír, küld képeket a gyerekekről, megnyitja, elolvassa, szól, hogy menjek mit írtak nekem..stb.
Szóval szerintem erről szól a bizalom. És nem azért csináljuk, olvassuk el egymás e-mailjeit vagy sms-eit, mert kutakodni akarunk, hanem mert egyek vagyunk és ez nálunk természetesek. természetesen nem szoktam mind a napi 100 e-mailjét elolvasni, mert igazából nem érdekel mit írnak neki. csak ha megakad a szemem egyen és tudom h fontos e-mail. Szokszor inkább azért szokott "lecseszni", hogy igazán megnézhettem volna a fiókját, hátha jött e-mail ettől és ettől.
Bizalom az, ha fel sem merül, hogy ott bármit találnál.
Nálatok gondolom voltak jelek, és ezért néztél bele-nem meg beszélted vele, hanem nyomoztál, ez bőven elegendő jelzés arra, hogy a kapcsolat megcsalás nélkül is rosszul működik.
Hogyan kell keresni a nagy Ő-t?
Megtalálni így: Shift+kis ő, de keresni komolyan nem tudom hogy kell.
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Társkeresős ismerkedésnél ha a pasi minden kérdést elviccel, akkor nem őszinte?
- "És akkor mi van?" - az egyik legjobb kérdés, ami sokszor segíthet.
- Az önbizalom pénz kérdése (is ) lehet?
- Egy üzletben németeknél láttam ilyet, a kérdés az, hogy mi a neve! Kívül plüss ló, amin ha lovagolnak, akkor a ló kerekeken halad előre?
- A kérdésem, hogy mi a BIZALOM?