Mosogatógépet vennék, de milyet? Több dilemmám is van (tudásbázis)
néhány napig lehet
mosd át ecettel, üresen
az ajtaja mindig legyen résnyire nyitva
jó az illatosító korongocska is
Sziasztok!
Megvettük a gépet egy álom. Csak elég rossz szaga van. :(
A lényeg, hogy mindenképp 12 terítékest vegyél, azt sokkal jobban ki lehet használni!
Mivel javarészt egy programot használ az ember, nem kell bele semmi faxni, nekem Siemens van, tökéletes, nincs ledkijelzője, mosogat 70, 65,50 és 35 fokon, ezek közül csak a 65 fokost használom.
Nem kell ezen ennyit agyalni.
Vagy megse ...,marmint ha veszel de olyat amelyik tul kenyes elektronikaval van ellatva .
Biztosabb a jart kozeput,es ha teheted a flancolast hagyd masnak.
Szerintem 70-80-ért is lehet megfelelőt találni.
És sajnos a drágább is tönkremegy jó pár év után...
Akárcsak a mosógépek.
Én azt mondom, hogy a drágább, mint a legtöbb dologban hosszútávon kifizetődőbb. Tényleg csak 1-2, inkább 1 programot fogsz használni ez igaz, csak maga a minőség, anyag, zaj és tartósság a nem mindegy. Anyunak egy Zanussija volt, 3 évet bírt, tönkrement az elektronika, de amúgy is rosdásodni kezdett belül (heti 2-3szor használta) és veszett hangos volt. Ő Boschra cserélte, nagyon meg van vele elégedve, 40ezerrel több volt, mint egy másik Zanussi, de össze sem lehet hasonlítani a kettőt; ebben tényleg csillognak a poharak, mert precízebben öblít és nincs ázott kutya szag ha kinyitja az ember, pedig ugyanazt a tablettát és illatosítót használja.
Nekem 10 éve egy AEG-m van, sosem volt vele probléma és nem is lehet hallani mikor működik.
Az enyém fix tüskés, anyué lehajtható, hát hogy van-e különbség? passz; ügyesen kell pakolni és kész
A mosogatógép-vásárlással csak egyetlen esetben hibázhatsz:
ha nem veszel.