Mosásnál sok minden összement alsónadrágok, fürdőnadrág, polók. Lehet velük valamit még tenni? (beszélgetés)
nekem is volt Fagorom, 9 éve tökéletesen működik (ott hagytam a régi lakásomban, még mindig használják)
azon bizonyos programok csak a központilag beállított hőfokon mostak, pl. csak 60 fokon, hiába tekertem a hőfokszabályozót 30fokra, ahhoz a programhoz a 60fok tartozott és kész.
Persze volt több program, ami 30-40-50-60 fokot is engedett beállítani, itt magam választhattam meg a hőfokot.
Lehet, hogy Te is így tévedtél: egy fixen beállított hőfokú programhoz hiába állítottad be a 30 fokot...
Természetesen igen, de az nem tűnik fel ennyire. :)
Mármint mivel mindig csak egy kicsit lett kisebb, simán azt hittem, hogy a gyerek megint kinőtte a ruháit. Pedig nem is.
Tuti nem 30 fok volt!
Nemegy ruhánkat mosom 40 fokon, amiben 30 fokos cimke van, és mégsem mennek össze. Vagy legalábbis annyira apránként, hogy nem tűnik fel. :)
Valszeg tényleg a mosógép hőfokszabályzója a ludas.
Természetesen én is jártam így...gyapjú pulóverrel.
Cilu, még a plüssmaci is visítva rohant volna az öltöztetés elől, mert annyira nemezes lett:S
Max. portörlőnek lett volna alkalmas.
Nekem most a Kiss Ádám féle OTP reklám jutott eszembe, így van valahogy:
Kimostam a barátnőm ruháit, amelyek összementek. Azon gondolkodom, hogy jönnék ki jobban: Ha vennék neki új ruhákat, vagy csinálnék neki egy gyereket? :))
Nem tudsz vele mit tenni:(
Jó lesz törölgetni,vagy ha van olyan ismerősöd akikre jó lenne,add oda,vagy el.
További ajánlott fórumok:
- Hoxa betűi összementek? :-)
- Szokott valaki gépi mosásnál ecetet is tenni a mosóvízbe? Ha igen, akkor miért?
- Tudja valaki, hogy egy amerikai méretezésü 38-as alsónadrág mekkora magyar méretezésben?
- Kisfiam valamit elnyomott és összement a hoxa.Mit csináljak?
- Milyen illóolajat érdemes használni mosásnál ecet mellé?
- Valamit elnyomtam a gépemen és összement minden, hogyan lehet kinagyítani?