Monori kismamák (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Jaj nagyon mozog a kisbabócánk:D
Már elkezdtem a babaruhák mosását, talán már látom a fényt az alagút végén:)
Én úgy gondolom hogy még van időm:)
Remélem a baba is úgy gondolja:)
Örülnék ha kihúzná a végéig....
Szandi, hát a babaruhamosást én is korán megcsináltam, de csak a legkisebbeket mostam ki, a többi ráér utána is:))A vasalást én is utálom, de már megbarátkoztunk,mert apától kaptam szuper gőzölős vasalót:)
És miket mondtak a babaápolásról?
Voltatok már abban a kínai üzletben ami ott van a DM és a Rosszmann között? nem Tudjátok vannak ott babarucik? Abban voltam mar ami a UPC mellett van,de ott inkabb csak teli cuccok voltak ami most nem aktuális ugye, és bodyk.
Szilvi bejelölhetlek FB-n?
Azert probalj meg kimozdulni, mert a szules utan par hetig neehezebb lesz!
Ma ki tudtunk menni setalni egy kicsit vegre nem fujt a szel, de siettunk is haza mert elkezdett cseperegni az eso.
Az ujjaim nekem is nagyon dagadtak az utolso hetekben, sot ejjel meg zsibbadtb is. Hat a hason alvas sajnos nem megy azonnal en meg nem probaltam.
a babaapolasi az az ami a Vigadoban volt? Az a szulesfelkeszito? En azt pont lekedtem sajnos.
Jaj én nagyon örülök a fiúnak Szilvi:D
Én is arra vágytam...és titkon reméltem is hogy fiunk lesz:)
Nálunk apa szeretett volna kislányt dehát majd a következő:))))
Ma végre elkezdtem babaruhákat mosni.Mert úgy láttam hogy sose végzek....:(
De sajnos még most is úgy látom:(
Nagyon sok ruhát kaptunk de gondolom a felét nem is fogjuk használni. Na meg az a fránya vasalás...utálok vasalni de Apa mondta hogy besegít:)
A kis drágám annyira várja Domit hogy azt mondta ott fog a szobájában a földön aludni...:P
Sziasztok KisMamik:))) Tegnap megvolt a genetikei UH második része és kaptunk ajiba egy 15 perces babamozit....ami alatt kiderült, hogy a kismackóm Fiúcskaaaaa:)))) MilusMaci :) ( Milán) Nagyon boldogok vagyunk...főleg én, mert én fiúra vágytam(bár régen mindig azt hittem, hogy lányom lesz) Szóval nagy a boldogság:)))
Melinda Ti merre laktok?
Jaj! Az az első hasrafekvés!!
Bár akkor meg a nagy tőgyeim kezdenek akkor zavarni... De az semmi az addigiakhoz képest..
Azért már nem először jártam ott..:-)) Erdőn töltöttem 30 éves korig a nyaraimat, anyám ottani lány..
De hát az a Strázsahegy... Egyébként tök jó lett volna, amit láttunk, csak kicsi volt a ház.. Sajna ez a baj a legtöbbnél, nekünk már kevés lesz a 3 szoba a négy gyerekhez... A másik kritérium meg a nagy telek. Mondjuk ez itt megvolt, a végét se lehetett látni..
Hát, hosszú nézegetés, döntés lesz ez még.. Nagyon jó lenne, ha ősszel kijönne a félszocpolos törvény, az nekünk nagyon sokat segítene..
Persze, ti már szültök, hiszen már én is 22. hét fele járok..
Szandra, ha minden igaz bejelöltelek FB-n. Remélem te vagy az!:) A többieket kizártam azonos névvel:))
Hat az utolsó hat hét valóban terhes:)) De kitartás!Igen, az alvás sem volt nekem sem egyszerű. De szülés utén szinte azonnal jobb lesz, bár akkor meg idő nem lesz rá!
Hat ezt a mai szeles időt nem szeretjük, Ákoska nem akart csak ölben aludni és össze vissza időkben evett. Nekem meg kegyetlenül fájt a fejem, pedig sosem szokott. És még a kertbe sem tudunk kimenni babakocsozni, annyira fúj. Várjuk a jó időt! Remélem a legkésőbb szerdára megérkezik!
Sziasztok!
Ma voltunk babaápolási tanácsadáson,elég jó volt.A védőnő jövőhéten fog kijönni valószínűleg látogatóba.
Melinda én is attól tartok hogy ez a 6 hét gyorsan eltelik....vagyis ez a 38 nap ami még hátra van.Babócától nem félek de a szüléstől annál inkább....:(
Nagyon nehezen alszom és ez szörnyű:(
Na de nem panaszkodom. Örülök hogy ti jól vagytok Ákos babával.:)
Igen Szilvi gyorsan itt lesz november és akkor csoportos babakocsizás lesz.:)
Mi a Wesselényi utcában lakunk a vasúthoz közel.
Hogy birjátok ezt az időjárás változást?Én elég rosszul viselem...
Ha fent vagy facebookon akkor ott megtalálsz Melinda, Abonyi Alexandra néven.
Szió!
És hogy tetszett Monor?:)
Sziasztok!
Szandra hát a hat hét az nagyon gyorsan el fog repülni:) És utána is csak repül az idő!! Mi már a héten 8 hetesek leszük!
Szíveseb babakocsizok bármikor, feltérképezhetjük Monort együtt:)! Én már azt várom hogy megkapjuk az oltásokat es utána tudjunk menni baba-mama klubba is, kipróbálni hátha jó.
Nrkem Bükki és Pálfy doktornéniket ajánlották. Én nem ismertem egyikőjüket sem, mi Bükki doktornőt választottuk. Még csak egyszer találkoztunk, miután hazajöttünk a kórházból és kijött hozzánk.
Szilvi köszönjük szépen, hát november is pik pakk ittlesz:)
Mi a Kisfaludy u. végén lakunk Paplapos felé. De autóval teljesen mobilisak vagyunk:)
Szörnyű ez az idő. Manócskát teljesen összezavarja, nem akar ma aludni:(
Sziasztok :) Én is itt vagyok àm ;-) Gratulàlok Àkos baba születéséhez! Hosszú, egészséges és boldog életet kívànok Neki és persz Nektek is :-) Én novemberre vàrom a kis cukimukit :-)
mmei merre laksz Monoron ?
Üdv:) Szilvi
SZió!
Itt vagyunk még csak nagyon ritkán:)
Örülünk hogy megszületett a bébi és remélem minden rendben van veletek:)Én tavaly szeptemberben költöztem Monorra és senkit nem ismerek szintén. Vagyis már egy kismamával sikerült találkozni is de ő még fiatal kismama:)
Nekem 6 hetem van hátra mire megszületik a kis Dominik:) Bár gondolom ő dönti el hogy mikor akar jönni:D
Igen jó lenne ismerkedni és összejárni legalább együtt tolhatnánk a babakocsit és nem egyedül kellene járnom Monort.:(
Ti melyik gyerekorvost választottátok?
Lassan majd nekünk is kell választani....
Üdv
Szandra