Mondjatok egy okot, miért ne hívjam fel! (beszélgetés)
Figyelj, én úgy látom inkább a kapcsolatodat kellene rendbe hozni (vagy lezárni). Egy harmadik személy akár plátói felbukkanása általában rámutat valamire. Ha kapcsolatban vagy és valaki tetszik a párodon kívül az egy dolog. Viszont ha már felhívnád és egyebek, akkor érdemes elgondolkodni a saját párkapcsolatodon inkább.
Sok szerencsét. :)
Abban sem vagyok biztos, hogy szeretnék bármit is elérni vele.
Fél évig nem kerestem, igaz. De van, hogy naponta 2-3x találkozunk, de heti 2-3x minimum. Egyszerűen csak nem beszélgettünk, nem beszéltünk.
Le kellett volna beszélni a telefonálásról, igaz. De annyira kevés válaszott el már a fórum kiírásakor attól, hogy hívjam, hogy amikor megjelentek a biztató hozzászólások (még ha csak poénból is), úgy éreztem, muszáj tennem valamit, különben megbolondulok.
Túl sokat adtam ki magamról. Ezt nem engedhetem meg.
Köszönöm az eddigi véleményeket, hozzászólásokat, de én itt, így nyilvánosan befejeztem.
És mit értél el vele? :) Egyszerűbb lett volna a kitalált ürügy mellett elbeszélgetni, megkérdezni, hogy van, hátha kialakul egy párbeszéd.
Ha fél évig nem kerestétek egymást, és te ennyire rágörcsöltél, akkor nem várhattál túl sokat, és a fórumod is arról szólt (eleinte), hogy lebeszéljenek arról, hogy felhívd. :)
Nem hívoGATom, és nem üzenGETek neki. Az elmúlt lényegében fél év alatt másodszor hívtam telefonon, és most küldtem először SMS-t.
Nem éreztem úgy, hogy nincs értelme keresni. Ha így éreztem volna, el sem jutok idáig.
Azt sem tudom, hogy jutottam el idáig :(
Csak még egyszer megköszöntem a segítségét. Ennyi.
Azt gondolom, megpróbálom most lezárni.
A lelkiismeretem már így is nagyon dolgozik. Ennél jobban nem veszíthetem el a kontrollt magam felett.
áááá, ilyen egyszerű dolog, miért nem jut eszembe? De tényleg! Egy SMS, hogy köszi, hasznos volt az infó.
Mondjuk kérdés, hogy néhány nap távlatából emlékszik-e még ra, hogy miről beszéltünk.
vannak "súlyosbító" tényezők vele kapcsolatban, ami miatt rá lehetne húzni néhány sztereotípiát :o
Nnna, milicko mehet az esemes: Kedves Téjeszelnök Úr!Sajnos nem volt módom megköszönni, de nagyon köszönöm válaszát.Szép napot kívánok!Csámpás Rozi
Lesz foganatja, hidd el :o)ha nem, akkor is eljő az idő...
Arra nem várok, tudom, hogy nem fog keresni.
Kevés kivételtől eltekintve nem tartoznak a számokhoz nevek a telefonjában.
Tényleg azt hittem, hogy ennyi idő után ha beszélünk, elmúlik hirtelen a varázs.
Nyugi! Ábrándozni mindenki szokott, sokan félre is kufircolnak, akad olyan is aki legfeljebb szex közben egy 3. félre gondol :D :D :D
A számodat tudja, várj amíg ő keres!
Nincs mesélnivaló :/
Már amikor kicsörgött, megbántam, hogy hívtam, de azonnal felvette. Aztán ami hirtelen először eszembe jutott, tök általános, munkával kapcsolatos kérdést feltettem neki, és utána csak hallgattam a mély búgó hangját :D
Szerintem a fejem közben olyan vörös volt, mint a paprika. Nem örültem volna, bárki bejön, még magyarázkodhattam volna.
Aztán megköszöntem a kimerítő választ -ő mondta, hogy természetesen, bármikor, ha van bármi hívjam- és villámgyorsan kinyomtam a hívást.
Még most is gombóc van a torkomban, gyomromban a pillangók, szívem ezerrel kalapál. Nagyon jó volt hallani a hangját. Hónapok óta nem beszéltünk.
Nem.
Még nem.
Volt egy srác, akit tiniként ismertem meg, fülig belezúgtam, de rohadtul! 10 (TÍZ) évvel később úgy alakult, hogy összegabalyodtunk. 10 évig ábrándoztam róla amikor egyedül voltam (érted) és a valóság nagyon lehangoló volt... egy világ omlott össze bennem!!!!
Talán ez a pasi is csak a fantáziádban csődör... ki tudja
Én is próbálom magam kontrollálni. Különben nem maradt volna a dolog gondolati szinten.
Nyitott fórum? Lehet. Arc nélkül, névtelenül. A hangsúly ezen van, nem a nyitottságon.
Én értem, mire gondolsz. Bár ne érteném!
További ajánlott fórumok:
- Mondjátok el, miért kell bántani Schobert Norbit?
- A P.S. I love you filmhez keresek hasonlókat, mondjatok ilyeneket nekem légyszi!
- Nincs szív hang, és mégis volt! Akik jártak így a terhesség elején, mondjátok el a tapasztalataitokat légyszi!
- Légyszi mondjatok véleményt
- Mondjátok meg nekem légyszi, hogy a körmöm miért dobja le a gél lakkot, az épített körmöt és ezek testvéreit?
- Budafokot ismerőket (esetleg ott is lakókat) keresek, mondjátok el a véleményeteket a helyről.