Mobilinternet korlátlan adatforgalom (beszélgetős fórum)
Igen, nekem egyébként bevált, de mikor rákaptam a facebookos játékokra, akkor 1-2 nap alatt lement a 2 giga :(
Hál'istennek akkor már majdnem lejárt a hűségidő, ezért beköttettük a kábelt+wifi routert :)
Most is tabletről nyomulok :)
így-így.
mindig meg van határozva, hogy mennyi adatforgalom van benne, a fölött lassítják. ami szvsz olyan lassú, hogy inkább nem is netezik az ember.
mobilstick, nekem volt korlátlanom, T-mobilenál, úgy volt korlátlan, hogy x gigabyte adatforgalom felett belassult, de nem kellett fizetni túlforgalmazásért, csak türelemjáték volt. Alapdolgokhoz -olvasgatás-email-hoxa- tökéletes, egyebekhez felejtős.
És t-mobile elég gyéren állt a térerővel is, egyáltalán nem volt egyenletes és bőven voltak holtterek... kb 1 éve adtam vissza
nem hívták őket korlátlannak sosem. ugyanis mindig volt adatforgalmi korlátjuk, most is van.
van ilyen a vodánál, telenornál, t-nél, upc-nél, t-home-nál, és gondolom, néhány kisebb szolgáltatónál. De mindnek van forgalmi korlátja!
Telenor mobilnet...
nekem az van.Korlátlan,de drága.
Van korlátlan mobilnet, de csak bizonyos oldalak látogatására. Például a p2p forgalom - filecserélés, youtube... - nem számít bele.
Bármennyit netezhetsz, de az "egyéb" forgalom - amit fent írtam - csak heti a-1.5 GB lehet. Ha túlléped, korlátozzák, de elvileg csak azt, a böngészés sebessége megmarad.
bocs, régen azokat is korlátlannak hívták, ami laptophoz kellett. Szóval nekem laptopom van, és egy kis bedugós valamit kell berakni egy USB bementhez. nem tudom, mi annak a neve.
szóval nem mobiltelefonhoz kell, hanem laptophoz.
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb mobilinternet?(vodafone, pannon, t-mobil)
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- Mit igyak, ami egészséges és korlátlanul lehet inni?
- Nincs tartozás, mégis lelassították a netemet, valami ASZF-re hivatkoznak és egyéb adatforgalomra. Ez mit takarhat?
- Tudja-e valaki, hogy a T-Mobile korlátlan mobilinternet csomagjával lehet e EU-s országban ingyenesen msn-ezni, ha nem mennyibe kerül, vagy
- Melyik a legolcsóbb korlátlan mobilinternet?