Mivel utasítjátok vissza a párotokat? (beszélgetés)
Nincs indok, csak kaland sincs.:((
Évek óta.
Csak akkor utasítom vissza ha tényleg fáradt vagyok, amúgy nálunk még tart az ifjonti hév:D
Az én párom is a fáradtságra hivatkozva csak 6-8 hetente szexel velem.Tanácsot adni nem tudok,csak együtt érzek veled!
Sziasztok olvasom amit irtok én se szoktam vissza utasitanni a páromat. én is meg probálok mindent csak az én férjem utasit vissza ? fáradt már 3 honaja nem enged magához nöje nincs , sokat dologzzik eltartsa a 4 gyereket stb . erre nektek mi a vélemény és tanács ilyenkor egy nö mit tehet, probálkozás elküldés Én meg mondom öszintén unom köszike ha valaki mond rá valamit krisztina38
Soha nem utasítom vissza, ha nincs kedvem akkor tesz róla hogy legyen.
akkor ott már elég nagy a gáz...szegény te...
visszautasitaniiii??????örülök,ha jön,nem,hogy visszautasitsam...mi tudjuk egymásról,hogy mikor nem aktuális a dolog....akár éjszaka is...jaaaaaaaaaj,fincsi
Ha tényleg nagyon fáradt vagyok, akkor azt mondom. Bármikor előfordulhat a mai rohanó világunkban.
Nem szoktam visszautasítani.
Annyira még soha nem voltam fárdt, hogy ne lett volna hozzá kedvem.
Ha fáj a fejem, akkor meg külön jó egy kis szex. Ha mondom, hogy fáj a fejem párom mindig kérdezi, hogy nem kell egy kis nyeles aszpirin? A legjobb gyógyszer szerintem. :)
Ha már alszom, akkor: noooo! neeeem!
Nem közeledik,így elutasítanom sem kell!
Nem beszélek mellé, a fejem sem szokott fájni. Megmondom, hogy: Hagyj aludni, álmos vagyok!
Esetleg: Nincs kedvem! De evés közben jön meg az étvágy, ez nem igazi kifogás.
Detto, ugyazezt érzem, gondolom!
Hát ez az!Nincs kit visszautasítani!Ha meg lenne,dehogy utasítanám vissza!!!!!!!!!!!!!!!
nem kell elutasitani nem közeledik!!
:-)
csak lakótárs!
javaslom ragaszd meg :)))
ha jó lenne a dugója kiengedném! :D
nem szoktam visszautasitani.
de ha valamiért ugy alakul akkor megmondom hogy bocs nincs kedvem
ennyi:)
Nem szoktam visszautasítani. Nem vagyok a saját magam ellensége!:-)) Ami jó, az ellen miért tiltakozzak?
Ha van ilyen, egyszerűen megmondom, hogy most nincs hozzá kedvem és kész. Egy végigdolgozott nap után, mikor 11-kor zuhanok az ágyba, nem biztos,hogy a szex az első gondolatom.Annyit viszont hozzátennék, nincs jobb altató,mint egy jó szeretkezés.
miért kellene visszautasítani? nem vágom.
Miért kreáljak hazugságot kifogás gyanánt? Felesleges.
Ezt tanusítom: nálam bebizonyosodott, hogy a fejfájásom elmúlik egy jó szeretkezés közben/után.:))
Én azt olvastam valahol, hogy a szex pont a fejfájásra jó gyógymód.:-)))))
Nem sűrűn utasítom vissza de ha mégis, akkor megmondom neki az igazat, hogy fáradt vagyok, de ezt amúgyis látja rajtam. Nem duzzog, megérti, hiszen ő is lehet fáradt!
Hülye kifogásokat miért keresnék??
Olyan nem fordult és nem is fog előfordulni..:)))
Maximum kéretni szoktam magam :-). De azt is csak játékosan, nem pedig azért, mert tényleg nincs kedvem. Vagy, ha úgy is indulunk neki, hogy nincs kedvem, közben úgyis megjön hozzá, szóval nem hajtom el. :-) Addig jó, míg ilyen aktív. Azt hiszem nem örülnék, ha már nem lenne ilyen...
Nem hiszem,hogy az bármikor előfordulna:))
További ajánlott fórumok: