Mivel mossam a törölközőket? (tudásbázis kérdés)
És most valamit kipróbáltam, mert talán ez nem túl drága és könnyen pakolható.
Nekem van egy lidls (silvercrest) ruhsgőzölőm. Ettől is puha lesz a törölköző!!!!
Az én mosógépemen nincs ilyen promram. :(
LG- Direktdrive AAA+ 2017.
Semmi nem segít, csak is egyedül a szárítógép.
Én nem ezért vettem, de nagyon örültem, hogy ezt tette a törölközőkkel:D
Nem, nem teszi tönkre.
Szárazon vasalom őket.
Én nem szeretem a nagyon kemény törölközőket használni és kicsit ugyan felpuhulnak a víztől, amit letörlök velük, de nem kellemes használni őket:-)
A legjobb valóban, ahogy Sziszi mondta, a szárítógép. Télen, ősszel én is azt használom. Nyáron és tavasszal kinn szárítom a törölközőket a napon, utána vasalom.
Ha nem akarsz szárítógépet, szerintem használj kevés jó minőségű öblítőt (nem veszi el a törölközők nedvszívó képességét :-) ) és vasald át őket szárazon.
Én a törülközőket 60 fokon, mosószódával mosom, kevés mosószert is adok a főmosáshoz.
Nem muszáj, hogy puha legyen egy törülköző fogása, amint nedvesség éri, felpuhul.
Az öblítőket törülközőkkel reklámozni csacsiság. Tényleg elveszik a nedvszívó képességét.
Csak a törölközők miatt nem veszek szárírógépet. Sem helyem sem pénzem nincs erre... :/
Próbáltam már ezeket az öblítőket is, sajnos nem segített.
Vagy öblítőt használok, de úgy vettem észre, hogy attól a nedvszívó képessége nem az igazi.
Vagy kivasalom mosás után, az szépen megpuhítja.
Amikor mosás utn megszáradnak a törölközők , az anyaga nagyon durva, érdes!
Öblítéshez használtam már ecetet, mert azt olvastam hogy attól lesz puha, de ez sem segített. Mit javasoltok??
További ajánlott fórumok:
- Fekete fehér kockás inget mivel mossam együtt? :)
- Viszket a lányom a harisnyanadrágban. Mivel mossam?
- Mivel mossam ki a kakaót?
- Foltos lett több ruhánk: bady, póló stb. Mivel mossam ki? (vanish nem jött be)
- Mivel mossam fel a parkettát, hogy ne jöjjenek mindig vissza a hangyák?
- Mivel mossam az antik megsárgult vászon ágyneműt, törölközőt, anélkül, hogy a színes hímzés, szőttes része kifakulna? Valakinek tapasztalat?