Mivel lehetne helyettesíteni? (beszélgetés)
Én a szódabikarbonát nem szeretem. Egyszer ajánlották, hogy élesztő helyett azt tegyek a pogácsába, és nem kell várni a kelesztéssel. Háááát... mindenki húzta a száját...
Aztán azt is mondták, hogy a bab előbb megfő, ha a vízbe teszek 1 kávéskanállal - tényleg előbb megfőtt, de az íze nem olyan volt, mint amilyennek kellett volna lennie.
:oD
Nagyon érdekes mert ha szagolom akkor érzem azt a szörnyűséget rajta!Ha pedig eszem akkor meg nem érzem csak a finom ízt!Érdekes nem???:oDD
Szeretném többször is meg sütni,ezért is kérdeztem tőletek,hogy mivel lehetne ezt a szalalkálit kilőni!!!:o))
Amikor először csináltam a hamiskrémest, azt hittem, hogy a görény fog könyörögni a receptért... az a jó ammóniaillat :D
De aztán olyan finom lett...
Meg lehet szokni...
Olyan, mint a sajt: enni kell, nem pedig beleszagolni.
Hallottam már róla,hogy azzal is lehet helyettesíteni,de nem mertem:O))
Köszönöm!!:o)
Ma nagyon fini sütit sütöttem,amihez kellett szalalkáli!!!!:oS Amikor sütöttem a lapokat azt hittem meg fulladok!!!Olyan erős volt az illata!!
Most estére fel szeleteltem és hát annyira már nem de lehet még enyhén érezni azt a kellemetlen "szagot"magán a sütin.pedig nagyon fini süti lett!!!A kérdésem a köv:Mivel tudnám helyettesíteni a szalalkálit??? Nem szeretném használni többet..
További ajánlott fórumok:
- Kürtőskalács sütőhengerét mivel lehet helyettesíteni?
- Szeretném a kenyeret kiiktatni az étkezésből, de imádom. Mivel lehetne helyettesíteni?
- Egészség: Hol lehetne a neten utánanézni, hogy egy bizonyos gyógyszert milyen másik, azonos hatásúval tudnám helyettesíteni?
- Mivel lehetne a szalakálit helyettesíteni?
- Mit és mivel lehetne helyettesíteni ebben a diétában?
- Mivel lehetne helyettesíteni gyertyaöntésnél a kanócot, ha épp elfogyott?