Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mivel lehetne helyettesíteni? fórum

Mivel lehetne helyettesíteni? (beszélgetés)


2011. jún. 7. 07:38

Én a szódabikarbonát nem szeretem. Egyszer ajánlották, hogy élesztő helyett azt tegyek a pogácsába, és nem kell várni a kelesztéssel. Háááát... mindenki húzta a száját...

Aztán azt is mondták, hogy a bab előbb megfő, ha a vízbe teszek 1 kávéskanállal - tényleg előbb megfőtt, de az íze nem olyan volt, mint amilyennek kellett volna lennie.

10. SZAKI_XY2 (válaszként erre: 8. - C130f7eb3b)
2011. jún. 6. 13:18
Koleganőm mikor először sütött: férje betoppant a konyhába, pillanatnyi megrökönyödéssel azt m.: hallod beszart a macska!!!
9. f74da0b6b0 (válaszként erre: 7. - Benita anyuka)
2011. máj. 22. 08:01
Többször helyettesitem szódabikarbónával. Nem tudom én sem elviselni a szagát.
8. c130f7eb3b (válaszként erre: 7. - Benita anyuka)
2011. máj. 21. 22:00
Lehet, hogy ez már csak pszichikai hatás :))) Kb. 15 éve én is beleszagoltam, azóta is érzem a bűzt :)
7. Benita anyuka (válaszként erre: 6. - A14deb9047)
2011. máj. 21. 20:49

:oD

Nagyon érdekes mert ha szagolom akkor érzem azt a szörnyűséget rajta!Ha pedig eszem akkor meg nem érzem csak a finom ízt!Érdekes nem???:oDD

Szeretném többször is meg sütni,ezért is kérdeztem tőletek,hogy mivel lehetne ezt a szalalkálit kilőni!!!:o))

6. a14deb9047 (válaszként erre: 1. - Benita anyuka)
2011. máj. 21. 20:41

Amikor először csináltam a hamiskrémest, azt hittem, hogy a görény fog könyörögni a receptért... az a jó ammóniaillat :D

De aztán olyan finom lett...

Meg lehet szokni...

Olyan, mint a sajt: enni kell, nem pedig beleszagolni.

5. Benita anyuka (válaszként erre: 4. - Szöszi23)
2011. máj. 21. 20:28

Hallottam már róla,hogy azzal is lehet helyettesíteni,de nem mertem:O))



Köszönöm!!:o)

2011. máj. 21. 20:27
Sütéskor tényleg erős az illata, de utána már nem szabadna érezni. Próbáld meg esetleg szódabikarbónával helyettesíteni.
3. Benita anyuka (válaszként erre: 2. - Kisj)
2011. máj. 21. 20:25
Igen!!!2 dkg-ot írt elő!!:o(
2. kisj
2011. máj. 21. 20:24
az előírt mennyiséget tetted a sütibe, mert én még nem tapasztaltam ilyet
2011. máj. 21. 20:22

Ma nagyon fini sütit sütöttem,amihez kellett szalalkáli!!!!:oS Amikor sütöttem a lapokat azt hittem meg fulladok!!!Olyan erős volt az illata!!

Most estére fel szeleteltem és hát annyira már nem de lehet még enyhén érezni azt a kellemetlen "szagot"magán a sütin.pedig nagyon fini süti lett!!!A kérdésem a köv:Mivel tudnám helyettesíteni a szalalkálit??? Nem szeretném használni többet..

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook