Mitől zsibbadhat annyire egy gyerek (3éves) lába, hogy még lábra állni se tud? (tudásbázis kérdés)
Ááá nem hiszem, hogy örülnének nekem, nem vagyunk olyan viszonyban sajna. Pedig nem lenne rossz. Én örök vesztes vagyok a kapcsolataimban, sosem sikerül olyanná alakítanom amilyenné szeretném. De nem is most kéne elkezdeni, hívás nélkül odamenni. Főleg igy az influenzavírus idején nem is engednek senkit a gyerek közelébe a széltől is óvják. Azért ez már túlzás szerintem. Na mindegy.
A Ti példátok a követendő, gratulálok hozzá :)
Jóban vagyunk és azért ha baj van a családba,akkor összetartunk.:)
A helyedbe pedig 1000-el mennék babalátogatóba:)
Valóban meg kell nézetni, az ilyen jel esetleg komoly bajra is utalhat-legalábbis amikor a szülők így mesélik: elkezdett fájni a lába...
Azért visszajönnél, és megosztanád velünk, mit mondtak az orvosok? Mert tanulni szeretnénk mi is:(
Nekem is sűrűn fájt a vádlim gyerekkoromban de anyu borogatta és a calcium is sokat segített. Orvos lássa mindenképp!!!
Jobbulást!
Én már szaladnék is vele az ügyeletre.
Lehet,hogy nincs nagy baj,de lehet komoly probléma is.
szerintem orvosnak kéne megmutatni, nem a neten találgatni:((
Lehet bármi, az orvostudomány eléggé összetett és bonyolult dolog.
Gyors gyógyulást a picurkának!!!
További ajánlott fórumok:
- 13éves kislány szült a nagyapjától gyereket!
- Mitől zsibbadhat a karom? már több mint 24 órája kínlódok vele, segítsetek, mert már nagyon fáj. Mivel lehet csillapítani?
- Mitől zsibbadhatnak az ujjaim?
- Fáj a hátam, ettől zsibbadhatnak a végtagjaim?
- Mitől zsibbadhat évek óta a kezem?
- 3éves gyerekemet hogy tudnám leszoktatni a anyatejről szoptatásrol?van e valami termékapasztásra_?