Mitől zsibbadhat a karom? (tudásbázis)
Az orvosok nekem sem törték össze magukat,csak azt mondták,h nagyon sok ember szenved ezektől Nekem fizikoterápiát(iontoforézist) írt a neurológus,de nem lett jobb tőle,hanem romlott,és nem tudtam visszamenni hozzá,hogy adjon más kezelést,mert 3 hétre szabira ment..úgyhogy magamra maradtam a problémával.Mydeton tablettát szedtem,és Flector géllel kentem.
Tornát a neten néztem ki,nekem Bene Máté Zoltán módszere tetszett meg,a youtube.-n rákereshetsz.
Jujj:( nagyon sajnálom.
nekem csak kis nyaki sérvem van,nincs kiszakadva,a zsibbadás is megjavult 2 hét után.az egész kb 2 hónapja kezdődött,most 3 hete már "csak" iylen vándor-szurkálásokat érzek,más minden oké.
Fejfájásom egyáltalán nem volt,de volt vagy 2-3 napig furcsa izomgörcsök,az arcomon,meg a nyakamon,elszorult tőle a torkom,nagyon nehezen nyitottam a számat,és olyan fuldoklásérzésem volt:ez volt a legijesztőbb.
Nagy valószínűséggel egy ideg lesz a ludas,amit több dolog is nyomhat.
Ha nagyon zavaró menj el egy neurológushoz,ő kivizsgálja és lehet kezelni!
Jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Mitől zsibbadhat a karom? már több mint 24 órája kínlódok vele, segítsetek, mert már nagyon fáj. Mivel lehet csillapítani?
- Mitől zsibbadhatnak az ujjaim?
- Mitől zsibbadhat évek óta a kezem?
- Mitől zsibbadhat a jobb karom?
- Mitől zsibbadhat annyire egy gyerek (3éves) lába, hogy még lábra állni se tud?
- Hátfájástól zsibbadhat a nyakam, karom, lábam?