Mitől vérezgetek egy hónapja? (tudásbázis)
szia! azóta hogy vagy?
nekem norculuttal indított ciklusban alakult ki folyamatos vérezgetés. már egy hónapja szenvedek vele. hétfőn voltam orvosnál, hétfőig kaptam haladékot, hogy hasson a gyógyszer. ha nem, akkor küret vár rám :(
nagyon aggódok.
sziasztok
bocsanat h nem irtam.
norcolutot irt a doki.valoszinu valami hormongond. :)
Egyébként ha szedsz fogamzásgátlót az is okozhatja simán.
Nekem 9 hónapig volt fent szülés után hormon spirál, 9 hónapig szívtam vele, 7 hónapot folyamat végig véreztem úgy, hogy kaptam rá gyógyszert is ami elvileg ki kellett volna pucolnia. Minden hónapban nagyon durván begyulladtam.
Rákszűrésre is tessék menni minden évben!
Voltam már úgy is begyulladva, hogy együttlét után egyszerűen feldagadtam alul ahogy férjem spermájával érintkezett a bőröm viszont semmilyen tünetem nem volt. Szóval mint ismét mondom, irány az orvos mert csak is ő tudja megmondani mi a gond. :)
Ne haragudj, nem akarok bunkó lenni. De.. és ezt tanuld meg. azt hogy valakinek ez és ez volt és őt úgy kezelték az nem garancia neked semmire sem. Mint írtam csak is orvos tudja csak felállítani a diagnózist, ahogy a kezelést is. Felesleges találgatni, mert itt senki nem szakképzett nőgyógyász és még senki nem tudott a monitoron keresztül diagnózist felállítani sem azon keresztül gyógyítani. tudom hogy félsz, aggódsz. Küretet - e.ü kaparás ha szükség van rá és megoldható először megpróbálja a doki elkerülni és gyógyszerrel kezelni, ami egyébként egy fél napos dolog.
Ha akármi van és műteni kell amit egyébként nem hiszem, akkor pedig kedves párod vegyen ki szabadságot. Tudom ilyen nehéz orvoshoz menni, nekem is van egy 2 éves kislányom.
Elliana, leírta több dolog is okozhatja. Nem szoktak azonnal műteni általában.
Nem lehet, hogy babát vársz? Oké, értem, hogy vérezgetsz, de pont ezért esetleg egy nem töléletes terhesség is okozhat vérzést.
Rákszűrésre jársz rendszeresen?
Amúgy a doki majd holnap mindent elmond. Van, amire elég a gyógyszer, más dolgoknál pedig műtenek.
A vérezgetés azt is jelentheti, hogy hormon gondod van. Nem feltétlenül nőgyógyászati a probléma.
További ajánlott fórumok:
- 3 hete vérezgetek
- Hetek óta vérezgetek...
- Miért lehet a vérezgetés?
- Fogamzásgátló mellékhatása? Most, hogy újra szedem, vérezgetek, és görcsöl is a hasam.
- Missed ab. után meddig normális a vérezgetés és mikor kell orvoshoz fordulni, ha nem múlik?
- Mitől van az, hogy tegnapelőtt sófeltöltést végeztek nekem és a mai napig is vérezgetek?