Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mitől sűrűsödne be a híg csokimáz? fórum

Mitől sűrűsödne be a híg csokimáz? (tudásbázis)


2011. okt. 30. 11:49

Hááááát, annak már nem fog használni, ha főzöd, ha már a margarint is beletetted.


3 evőkanál víz, 10 dkg cukor, ezt addig főződ, míg a cukor elolvad, akkor teszed bele a 3ek.kakaót, ezzel tovább főzöd, főzöd. Csepp próbát csinálsz, az azt jeleni, hogy egy pohár vízbe cseppentesz a masszából. Ha szétmegy, még nem jó. Akkor jó, ha azonnal összefüggő kis golyó lesz belőle. Ekkor veszed le a tűzről és teszel bele 10 dkg vajat.Ezzel már nem szabad tovább főzni!!!

Ez a receptje. Nekem is ez vált be.

2011. okt. 30. 11:40
akkor a vizet ki kéne főzni belőle, mert használhatatlan lesz a máz
2011. okt. 30. 11:39
vizet? azt nem szabad a margarin is hígítja
2011. okt. 30. 11:37
tettem bele kb 6-7 dlg margarint. Szerintem túl sok vizet raktam bele, az a baj.
2011. okt. 30. 11:35
pedig ettől be kéne sűrűsödni tettél bele vajat, mert attól hígul a cukor elolvadt?
2011. okt. 30. 11:34
Raktam bele cukrot és kakaót, nem sokkal jobb egyelőre. Kirakjam hűlni? Jaj, basszus, kétségbe vagyok esve:)
2011. okt. 30. 11:25
margarintól hígabb lesz
2011. okt. 30. 11:25
persze elolvad majd
2011. okt. 30. 11:24
Köszi. Csak kristálycukrom maradt, az is jó bele? Esetleg rakjak bele még margarint?
2011. okt. 30. 11:24
óvatosan főzd fel velük
2011. okt. 30. 11:23
cukorral és kakaóporral +1csöpp tejet tegyél bele
2011. okt. 30. 11:09

Sziasztok!


Híg lett a sütire a csokimázam , és mindjárt itt vannak a vendégek! Mit csináljak, hogy besűrűsödjön?

2011. okt. 30. 11:08
S.O.S. Híg csokimáz

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook