Mitől lesz áramos a hajam?Mit tehetek ellene? (tudásbázis)
Akkor nem jó a zselé!
Nem szabad látszania semminek, nem ragad, csak vizes fésűvel reggelenként formát ad és kész.
Privátban leírhatom neked a nevét és hogy hol szoktam venni, ha érdekel. Több, mint 10 éve használom, mert én Marcell-hullámot viselek.
Az Anti-spliss-re gondolsz? Nekem is van, és a viasznál sokkal kevésbé nehéz, és szépen "összeragasztja" a tincseket, én is szeretem.
Csakhogy a viasz tartósan is érzem, hogy zsírosan tartja az amúgy nagyon száraz hajtincs-végeket. Két nap múlva sem száll meg seprűsödik. Szerintem vastagszálú és erősen kiszáradt hajra viasz, normál, de elektrosztatikus (kicsit száraz) hajra pedig a Glisskur spré.
A topiknyitónak javasolnám, hogy mindkettővel kísérletezzen egy kicsit, és a többnapos tapasztalatait ossza meg.
Hajat nagyon egyszerű samponnal mosni, ricinuspakolást alkalmazni hetente egyszer;
tusfürdőből szintén a legegyszerűbbet és csak tusolni, a bőrt csak lazán a törölközővel éppen csak odanyomkodni, nem is törölközni. Hajmosás után nem hajat szárítani, hanem hagyni, hogy a szoba hőmérsékletén száradjon meg este-éjszakára. A bőrt finom masszázsolajjal kenni át. Van olyan, ami azt hiszem, vizesalapu (kis elefánt van rajta). Pamutholmikat viselni, a nylonharisnyát fürdővízben mosni. stb.
Megtaláltam a fórumot, itt olvashatod a hozzászólásokat is.
Miért rázok meg mindent és mindenkit?
Attól még az lesz neki! :))
Én fakefét használok :)
egyébként meg csak sima fizika
dörzsölés hatására elektromosság keletkezik
Van már egy hasonló fórum, valami olyasmi a címe, hogy miért rázok meg mindenkit? Próbáld megkeresni.
Száraz a bőröd, több műszálas holmit viselsz, a fésűd műanyag, illetve hajszárítóval erősen kiszárítod a hajad.
További ajánlott fórumok:
- A párom exfelesége ellenem uszítja a gyereket, mit tehetek?
- Mindig rosszul vagyok ha autóval utazom. Nagyon kellemetlen számomra ez. Mit tehetek ellene?
- Melltartóból állandóan kibújik a merevítő vas, miért? Mit tehetek ellene?
- Mi az oka a gyakori izomláznak, mit tehetek ellene?
- Epilálás után begyullad az egész karom/a lábam nem/.Ez hogyan előzhető meg?Mit tehetek ellene?
- Ellepik a hangyák a mosogatótálcát, mit tehetek ellene?