Mitől lehet, hogy így jött meg a menstruációm? (tudásbázis)
6. ba7da9cfc0
2012. szept. 7. 09:08
Vegyél tesztet, de előfordulhat, hogy most ilyen volt a mensid.
5. dove
2012. szept. 7. 09:08
Gondoltam én tesztre,de nem tartom valószínűnek,h terhes lennék.Vagy ki tudja...Nincsenek terhességi tüneteim szerintem.Az a furcsa,h mindig rendesen jött meg eddig,sohasem fordult még elő ilyen,de viszont ugyanúgy görcsöltem,mint ahogy szoktam.
Amúgy köszi a válaszokat!
4. Ageeca
2012. szept. 7. 09:01
Csajos egy tesztet megér! :)
3. 0a84e34983
2012. szept. 7. 08:58
Ha annyira kíváncsi vagy,vegyél terhes tesztet!Mondjuk így leírva ez tényleg nem rendes menzesz.
2. dove
2012. szept. 7. 08:55
Késett egy napot,tudom ez még belefér nem kell aggódnom.Aznap egy tampont használtam el,ami nem is volt annyira "összekenve".Következő nap nagyon kevés,halvány rózsaszínes vmit tapasztaltam és még egy 1-2 napig kevés barna vmit.
Hétfőn megyek nőgyógyászhoz,de addig is azért tettem fel a kérdést hátha történt már vkivel ilyesmi.A válaszokat előre is köszönöm! :)
1. dove
2012. szept. 7. 08:50
Mitől lehet, hogy így jött meg a menstruációm?
További ajánlott fórumok:
- Erős, görcsös menstruáció, hányingerrel, nagyon erős vérzéssel mitől lehet?
- 3-4 nappal előbb jött meg a menstruációm és csak két napig tartott. Lehet, hogy babát várok?
- Van egy 7 honapos lányom decemberben, és januárban megjött a menstruáciom, most kimaradt.Lehet azért mert még szopik a kicsi, mit gondoltok?
- Kétszer jött meg a menstruációm. Hormonzavar lehet?
- Mi lehet az oka, hogy így jött meg a menstruációm?
- Lehet valami gond van? Ma van a 31. nap és még nem jött meg a menstruációm. Terhes nem vagyok, eddig mindig 25-28 napjára megjött.