Mitől lehet az hogy egy 20 éves nőnek soha nincs orgazmusa? (tudásbázis)
igyaál!!!!
hát volt tapasztalatom , előző oartneremmel , én tul gatlalsos vagyok , a kapcsolat tönkrement , ez is közre játszott , mert a kielégületlenség bizony mindenre kihat.
a jelenlegivel , eleinte nem volt , ugyanugy , aztán egyszer kétszel elmentunk tarsasagba a jó hangulat miatt felöntöttem a garatra , azt hiszem sambukált ittunk. na a lényeg hogy a gatlasok total oldva voltak és náluk valami fantasztikus volt , ez volt egyszer kétszer , aztán utána már ment pia nélkul is , mivel ha már párszor áttörted a gatlasokat akkor már nincs akadály
Ha már volt csiklóorgazmusod magadban, akkor azt kell együtt játszani...
Sőt, legelőször önmagadnak kitapasztalni- jó alaposan, hogy te hogy működsz igazából.
Aztán mikor te márr udod a tutit, akkor megtanítani rá partnert is. Ha türelmetlen hozzá, akkor felejtős a pasi. Olyannal aki nem érzi azt, hogy nőt ki KELL elégíteni, nem is szabad foglalkozni. Ez bizony nekünk alanyo jogon jár,-))) Sajna én is késő jöttem rá erre, ezért is mondom neked, hogy te ne járj így:-))9
Az igazi férfi kötelességének tartja, hogy kielégítsen egy nőt, a mégigazibb pedig el sem élvez addig, míg a nő nem élvez:-))
Tehát először magadat ismerd meg, majd találd meg az alkalmas partnert, vagy a jelenlegit tanítsd meg a működésedre. Sok sikert:-)
Lehet azt hitte ez rossz neked! :)) Kis buta!
De ha te első voltál a fiúdnak akkor honnan van összehasonlítási alapja, vagy félreértem?
és csiklós orgazmusod vele is volt már? Vagy csak magaddal?
Sokkal több időt kellene fordítani az előjátékra. És a lelki részére is, hogy rá tudj hangolódni, hogy ne a másnapi ruhák legyenek a fejedben, hanem ő.
A szex nem megy egyből, attól hogy egyből a közepébe vág és mondjuk belekezdtek az orálba..
Talán előtte ha összebújnátok, csókolóznátok, incselkednétek egymással, húznátok az időt és egymás idegeit a végtelenségig, meghozná mindkettőtök kedvét és ráhangoltságát.
Teljesen egyetértek..
23 évesen volt először orgazmusom és 18 éves korom óta élek szexuális életet.
Így utólag visszagondolva, én magam gördítettem akadályokat a saját orgazmusom elé. Nem hibáztatom a pasikat, nem kizárólag velük volt a baj.
Minden szavaddal egyetértek !!!
Mint mindenhez, ehhez is meg kell érni!
Azt mindenesetre csodálom, hogy szex közben képes a másnapi ruhákra gondolni.
Ez azt jelenti, hogy mégiscsak lehet probléma a partnerrel, több szempontból is.
Az első és a legfontosabb, hogy nem szerelemmel szereti a fiút, a másik, hogy az előjáték - amin nagyon sok múlik - nem megfelelő.
Ha úgy érzed, hogy semmi nőiesség nincs benned, nem tartod magad szépnek, elragadónak és az együttléteitek alatt nem jár át az erotika, nem ragad el a szenvedély, akkor mégis mit vársz?
Az orgazmust fel kell építeni és igen, ahogy írták, meg kell tanulni.. Nem varázsütésre történik és nem egy érintéstől..
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Lehet akkor is randizni, ha nincs munkánk?
- 1 óra szex után sem volt orgazmusa a barátnőmnek. Mi lehet a baj?
- Van-e, volt-e orgazmusa egy nőnek?
- Kinek szokott egy együttlét alkalmával több hüvelyi orgazmusa is lenni? Lehetséges-e ez egyáltalán?
- Lehet egy nőnek akkor is peteérése, ha nincs rendszeres menstruációja?Tapasztalatok?