Mitől lehet az, hogy egész éjjel nem tudtam aludni, mert pisilnem kellett egyfolytában és enyhén véres is a vizeletem. Talán felfázás? (tudásbázis kérdés)
nincs véletlenül nöi bajod is ?mert nekem (sokat jártam ide is és utologushoz is)mindig azt mondta az orvos hogy az egyik a másik következménye,de csak ugy egyik pillanatrol a másikra nemlesz senkinek véres vizelete,ott már elkaphattál valamilyen hüvelyi fertözést coli baci vagy vmi ami feljebb mehetett. nekem pl a sok nöi bajtól olyan mintha urologiai is lenne,pedig nem,csip néha éget,de ez azért is hisz a hugycsö stb ezek mind nagyon közel vannak egymáshoz.sajna egy nönél ez nagyon gyakori baj,alig van olyan aki még nem tapasztalta volna élete során.
de egy nagyon jo dolog segithet csak én nem szedhetem.vörös áfonya.
Én ugyanígy voltam éveken keresztül kb.20 évig kínlódtam ma már rendben vagyok ha gondolod írj privit megpróbálok segíteni!
Jó lehet ilyen esetben egy forró gőzölés önts eg vödörbe forró kamilla teát és ülj rá majd a derekad köré tegyél vastag törölközőt ameddig bírod maradj így nekem szokott sgíteni ez is szinte azonnal de ez a problémát nem oldja meg!
Én gyerekkoromban ültemle télen a lépcsőre odakint, meg is lett az eredménye... Évekig velemtartott, nagyon könnyen felfáztam, volt, hogy fogalmam sem volt hogyan. Én is melegen öltözködős, takarózkodós vagyok. Volt hogy pár óra alatt eljutottam a véres csípős, pár csepp pisilési rohamokig. Borzalmas érzés.
Ami nekem nagyon bevált: Medveszőlőlevél tea
Nagyon erős baktériumölő hatása van, szintén egyszerű herbáriás tea. Ha már elfajultak a dolgok, akkor is hamar segített rajtam 2-3 bögre óránként/1 elfogyasztása, nincsen rossz íze, mézzel nyugodtan fogyasztható. Kiegészítő kezelésnek is ajánlom. Én pl a sok felfázásra Summetrolint kaptam és allergiás lettem a gyógyszerre egy idő után...
NA két hónap után ismételten felfáztam:S Gratula magamnak:S
Egy nyár alatt 2szer fáztam fel:S Pedig előtte sohasem.....Most már számithatok, hogy egyre többször fogok felfázni?
Hogy őszinte legyek,nem nagyon vigyáztam magamra,de ezentúl igyekszem normálisan felöltözni....
Amúgy ha tegnap este kicsit hiányosan voltam a szabad ég alatt és ma már jelentkeztek a panaszok,akkor az lehet, hogy a tegnap este miatt történt?
Múlt héten nekem is kicsit véres volt a vizeletem, de egy éjszaka alatt elmúlt. Régebben még soha nem volt ilyen, felfázni se fáztam még fel - bár erről sem tudom, h felfázás vagy gyulladás? Sok folyadékot ittam, talán ezért már másnapra megszűntek a panaszaim, de orvosnál nem voltam (gondolom nem ártott volna elmenni). Nem tudom mitől lehet, mert nyár ide-vagy-oda én totál betakarózva alszom, a derekam se sűrűn van kint és nem is éreztem magam eddig hajlamosnak ilyesmire.
Ha egyszer előjött, mostmár tarthatok tőle, hogy bármikor újra megjelenik ez a probléma?
Most voltam orvosnál,mert nekem is ugyan ezek a tünetek jelentek meg tegnap:S Elég pocsék érzés:S
A doki felirt vmilyen Cifran tablettát. Ezt szedte már valaki?
Amúgy meg kérdeztem tőle hogy hol "fázhattam" fel. Mire elkezdte kérdezni hogy voltam-e strandon!?Voltam-e vmilyen hideg helyen,ahol fáztam,még feltett pár kérdést,de mindegyikre az volt a válszom, hogy nem:S
A kérdésem: Nektek mitől alakult ki a "felfázás"?
Mondtad, hogy terhes vagy? Gondolom, tudja. Mondjuk látszik.
Ha kell, szedd be.
További ajánlott fórumok:
- Miért éget be apu egyfolytába?
- E. coli baktériumot találtak a vizeletemben. Antibiotikumtól félek, dokival csak holnap tudok beszélni. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Mitől van az, hogy a vizeletem nagyon sötét?
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?
- Mitől lehet habos a vizeletem?
- Mit kell tenni, ha a családban valaki 5 napja egyfolytában iszik és terrorizálja a hozzátartozókat?