Mitől fogy Tóth Vera? (beszélgetés)
Miért fogy?
Ne fogjunk már semmit a génekre, légyszi, ott van Gabi élő ellenpéldának...
Kicsit hadd védjem meg a Verát bár nincsen rászorúlva.
Ő sosem lesz modell alkat,sem az anyai sem az apai ágon nem örökölt olyan géneket.
Viszont az arca és a hangja irigylésre méltó!
És már az is nagy lépés az életében,hogy elfogadja magát olyannak amilyen.
És tudom,hogy rengeteg diétát,"csodaszert" kipróbált már,de nem tud lefogyni bármennyire is szeretett volna.
Egyértelműen Photoshop! A titkos csodaszer pedig lehet, hogy intravénás heroin (a nagy szerelmi bánat ellen) :DDDD mellékhatásként sokan beszámolnak drasztikus fogyásról :DDD
Ha kirabolja a szüleit miután a saját értékeit eladta, hogy 'herkát' vegyen,akkor ez a megoldás.......figyeljük a híreket :)
No, láttam tegnap egy bejátszást Tóth Verával. Ahol a testvérét veri át Balázs.
Teljesen lepadlóztam:( Kövérebb a csajszi, mint valaha:( Nem tudom mikori a felvétel, de döbbenetesen kövér a csaj. Hogy milyen műsorban láthatták soványan néhányam nem tudom:((
De, a fotón a honlapján még mindig hülledezek:( Ennyire kiretusálni valakit:(
Olyan szív alakú arca van a képen, hogy csuda:))
Mindegy, csak furcsállottam:))
Nekem a hangja jön csak be, de a viselkedése, stílúsa, az egész kinézete nem.
Na ezt a képét nézzétek meg. Rá sem lehet ismerni. Most vagy fogyott, de sokat, vagy jól retusálták a képét.
Én se látom hogy fogyna!Szerintem sincsen akaratereje!Szegény,pedig régebben hogy nekilendült!
Én is egy kategória lehetek vele,bár tök más a testalkatunk!De nekem még ez a 11 kiló se látványos!:((
hát én nem tudom hogy fogyott e vagy sem... mostanság nem láttam róla sem képet sem a tvben..
de ha tényleg le akarna fogyni akkor sikerülhetne neki max nincs elég akaratereje..
ha akaraterő van , és kitartás van, akkor fogyás is van.
5-6 kiló fogyásrol beszéltek... hát nem tom.. én eddig miota fogyizok 45 kilót fogytam, de mai napig van olyan aki nem vette észre...szal 6 kilót a büdös életbe nem lehet észrevenni egy akkora csajon mint én, vagy ő..pl.. de nem akarok bunkó lenni.. de 6 kiló minusz max egy 65 60 kilós csajon látszik ha lefogy..
További ajánlott fórumok:
- Mitől fogyott le Csala Zsuzsa? - Avagy a Natúr Varázs tea
- Nekem olyan fogyi tippek kellenek amitől 1000%, hogy lefogyok!!!
- Tóth Vera bevallotta, hogy 135kg volt, most állítólag csak 98. Szerinted?
- Frissen facsart aloe vera mire jó? Hogyan lehet fogyasztani?
- Vélemények Dr. Tóth Tamás sajátos fogyás módszeréről?
- Próbáltátok már az aloe vera fogyasztó termékét?