Mitől fájhat 3 éves kislányom füle? (tudásbázis)
Én is mind a két fiammal a fülészetre járok csak egy kis torok gyuladásal kezdödöt.A fülészeten írtak antibiotikumot meg meleg sot javasoltak meg ha folyik az orra orrcsepet.Holnap megyünk vissza,hogy mennyit javult egy hét alatt.
Azt mondják a fül fájás még a fogfájáson is túltesz.Tényleg nézesd inkább meg.Beutaló se szükséges.
Mindenképp vidd el fülészetre. Ha még az elején elkapják megússzátok gyógyszerrel, fülcseppel.
Később, ha középfülgyulladás van, perforálhat a dobhártya és ezét felszúrják, mert az szabályos és kicsi seb, hamarabb gyógyul. Így kiürül a gennyes váladék a dobhártya mögül.
A kislányomnak sajnos többször is volt ilyen problémája. A kövirózsa sajnos nem segített.
Most viszont valami új dolog jött. Hólyagos dobhártyagyulladása van és sokkal fájdalmasabb, mint a középfül-gyulladás. Ezt valami vírus okozza.
Szóval lényeg a lényeg, én tuti elvinném dokihoz, mert magától nekünk soha nem gyógyult meg.
Vidd el fülészetre, ráhúzódhatott vírus, felülfertőződhetett stb. Ilyenkor meleg sót is szoktak alkalmazni, vagy kapható a kimondottan erre a célra gyártott fülmelegítő sapka.
Mielőbbi gyógyulást!
Kövirózsa nálunk sem segített sosem.
Mindenki Felé !
A KŐVIRÓZSA CSEPP valóban nagyon jól leviszi a gyulladást !!! :))) Kiváló !
Kedves Judit!
Csecsemő korban a tápszert fogyasztó gyermekek füle érzékenyebb, fülgyulladásra hajlamosabb! Ez azért lehetséges, mert a legtermészetesebb és a legszükségesebb tápérték a kicsiknek az anyatej!
Ezen kívül rosszul táplált vagy rossz evő gyermekeknél fordul elő. Ilyenkor az immunrendszerét mindenképpen fel kell javítani. Leginkább a homeopátiás gyógyszereket ajánlom.
Az erősebb huzat is ártani szokott, de ez a felnőttekre is igaz!
Egészségben és Szeretetben Gazdag Áldásos Életet Kívánok Nektek! :)
Sziasztok!
Most kezdtük az ovit. Túlvagyunk egy torokgyulladásn, egy mandulagyulladáson. Tegnaptól jár újra, ma fülfájásra panaszkodik mióta hazaértünk. Eddig sosem fájt a füle, nem tudok semmit a témáról. Nagyon szépen ki tudja fújni az orrát, nem hiszem, hogy odahúzódott volna.... Mitől lehet? Mi a teendő? Hosszadalmas szokott ez lenni?
Sót melegítettem azt tettük rá pamut anyagban egy sapi alá.
További ajánlott fórumok:
- Fájhat a gyomra 15 hós kislányomnak a Béres csepptől?
- Kislányom fülecskéi ellálnak, azzal jön mindenki, hogy majd, ha hosszú lesz a haja jobb lesz.. Valóban?:)
- Kislányom fülei elállnak! Elkezdtem növeszteni a haját, de a füle körül elég csúnyán áll! Van mit tenni?:)
- Hogy történik a fülfelszúrás? Nem tudom, hogy felszúrták-e ma a kislányom fülét, légyszi segítsetek!
- 7 éves kislányom megsüketült az egyik fülére. Szerintetek ez rokkantságnak számít? Jár rá a kiemelt családi pótlék? Érdemes utánajárni?
- Mitől fájhat a hasa 2 éves kislányomnak?