Mitől érzed úgy, hogy öregszel? (beszélgetés)
Mióta pm beteg vagyok, felgyorsult az öregedés.
1 év alatt jutottam el oda, hogy már csak 1-2x tegeznek le.
Mondjuk érthető, mert mióta beteg vagyok, egy öregasszony néz rám a tükörből, ha véletlenül belenézek.
Én beismerem, hogy az utált, undok, unalmas dolgok maradnak utoljára, jó sokára. De van úgy, hogy jobb lábbal kelek, és hirtelen minden terv nélkül nekiugrok. Akkor rájövök, hogy nem olyan vészes.
Ezek főleg olyan témák, melyek egyszemélyesek. Kapcsolati vonatkozásban bonyolultabb lehet.
Leginkább attól, hogy többet kell tennem a fizikai kondimért.
amúgy meg is őszültem, de mivel mr 14 évesen is voltak hajszálaim, így azt nem élem meg öregedésnek.
szellemi késségekben semmiben, folyamatosan kell uj dolgokat tanulnom, az nem megy rosszabbul.
A halogatásról jobb ha nem beszélünk.😉
A halogatás jellemző minden korosztályra. Szerintem ez a fontossági sorrendekből adódik. Nekem is lenne tennivalóm amit illene már megcsinálni, de most mindennek elé helyezem az egészségemmel való foglalkozást mert én lettem a legfontosabb.
Az elég gáz hogy semmi nem motivál arra hogy reggel felkelj. Nem lehet hogy depis vagy? Az ellen és a helyzet javítására is vannak technikák. A xanax nem old meg semmit, erre csak te vagy képes.
Ez nagyon igaz!
Ezt ellopom!
Én jellemzően hajnal/reggel veszek be Xanaxokat vagy Dormicumot hogy min. délig aludni tudjak, ne tudjak semmit a világról
Ne nevezzük célnak, lenne mit csinálnom itthon, de csak halogatom
Nem öregszem, hanem fiatalodok.
70-éves koromtól, visszafelé számolom.
Most vagyok 65.
Tehát 65 év múlva, újszülött leszek.
Lehet hogy szükségem lesz egy új Anyára is.
Järokerettel mär senki sem szaladgäl...
De minden kornak meg van a maga szepsege....
1. ráncok az arcomon
2. a párom annyi idős, amire pár éve még simán rávágtam volna, hogy öregember
3. mindenki családot alapít(ott) körülöttem
4. egyre több ismerősöm dolgozik vezeto pozícióban már
Én túlontúl egyszerű embernek tartom magamat ilyen téren, könnyen elnézem. :)
Természetesen tisztában vagyok a normákkal, másokkal szemben alkalmazom is őket. Nem tegezek le addig senkit, amíg ő azt nem szeretné.
Nem is olyan rég, kórház
Bweteghordó az ajtóbol bkiabálja, spec. a nevem
Én vagyok. Na jőjjön tata megyünk a műtŐbe
Nem! X úr leszives felfeküdni A KEREKED ÁGYRA ÉS INDULUNK A MŰTÖBE
aZ ANYJÁT TATÁŰZZA LE. mÉG AQZ ORVFOSOK IS x ÚRNAK SZÓLITANAK, A NŐVÉREK ESETLEG A KERESZTNEVEMEN, DE AKKOR IS MAGÁZVA
dE NEM EZ A FŐ BAJ, NEM EZ AZ ÖREGSÉG JELE!
További ajánlott fórumok:
- Hogy érzed ma magad?
- Hogy érzed most magad? Milyen a kedved?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Hogy érzed magad (Nem csak egy szóban.)
- Hogy nezek ki? Milyennek erzed magad?
- Mitől érzed úgy, hogy nőként kezelnek, mitől jó valaki mellett nőnek lenni?