Mitől adhatok ki ilyen furcsa hangot levegővételkor? (tudásbázis)
sípoló tüdő az orvost igényel szerintem is. Lehet gyulladás is. Akár tüdőgyulladás is. Az meg nem múlik el antibiotikum nélkül.
Ha a háziorvos nem venne komolyan, akkor kérj tőle beutalót tüdőgyógyászati szakrendelésre. ott többféle vizsgálatot is kiírhatnak.
Én most pont benne vagyok a témában sajnos, szóval vedd komolyan. Nekem a tüdőmön semmit nem hallott a tüdőgyógyász orvos, (nekem is csak este, fekve szörcsög) de a vérvizgálat kimutatta, hogy gyulladás van a szervezetben, ezért elküldött tüdőröngtenre, és ott volt a tüdőgyulladás.
Nyilván, csak mondom nem asztma lesz, hanem akkor tüdőgyuszi. Sípoló nekem is volt már, de nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, nekem csak egy kis lerakódás volt.
De dokihoz mindenképpen el kell menni.
fog felírni antibiotikumot, és megmondja, szabad-e szedned köptetőt,vagy sem. Rosszabb esetben medrolt ír fel, vagy pipát.
Tüdőgyulladásod is lehet, akár láz nélkül is, úgyhogy menj orvoshoz!
Azért megfázástól nem lesz asztmás.
De egy dokinak meg kéne hallgatnia a tüdődet.
Már egy ideje "beteg" vagyok, megvagyok fázva, de ez nem ennyiböl áll néha kiszoktam adni ilyen furcsa hangot amikor levegöt veszek.
Már használtam valami teás gyógyszert de nem csinált semmit se. mit lehetne erre venni hogy elmuljon?
További ajánlott fórumok:
- Bal oldali lapocka fájdalom levegővételkor mitől lehet?
- Ha beszúródik a levegővételnél az oldalam, az légszomj?
- Hogy lehet a levegővétel nélküli hisztit megszüntetni?
- Pár napja fájt az epém.Ma már jobb oldalt erős fájdalmat érzek, ami mozgásra, levegővételre erősödik.Mi lehet ez?
- Mosógép furcsa hangot ad ki elindulás után
- Gázbojler szakértőt keresek. 2 hónapos a gázbojler, lassan jön a melegvíz és furcsa sistergő hangot ad, lehet valami baja?