Mosógép furcsa hangot ad ki elindulás után (beszélgetés)
enyém szintén Whirlpool , felültöltős, 8 éves, nekem is csinál ilyen hangokat
a program végén is, mikor már csak lassan ide-oda himbálja a dobot
pár hónapja egy pézérme miatt volt nálam szerelő, átnézte, nem mondott semmit, hogy baja lenne, így én ezzel nem foglalkozom
26 évesemet nem tudták megjavítani. Aztán találtam egy türelmes, lelkes, elhivatott emberkét, akinek mégis sikerült :)
Közben vettem újat, mert mosni kellett, a régit eladtam. Már kaptam visszajelzést, hogy tökéletesen dolgozik.
A még újabbakét 5-6 évre, és így tovább. :(
Ezért nem cserélem le az 1979-ben gyártott hűséges Minimatomat, csak ha végképp javíthatatlanná válik.
Az én mosógépem (Candy) is nyöszörög mostanában, nem is gondoltam, hogy ez hiba lenne. Mert mos szépen, végigcsinálja a programot. De végig nyöszörög, elég magas hangon.
Na, megvárom, neked mit mond a szerelő.
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy whirlpool felül töltős mosógépünk (5 éves) ami tökéletesen működött az utóbbi két mosásig. Mosásnál mindegy milyen programot indítok el ruhával vagy ruha nélkül, de az indulásnál nyöszörgő, nyikorgó, szoruló hangot ad ki (szerintem dob forgása közben)a mosás elejénél de a mosás közben megszűnik. Kitakarítottuk a mosógépet, nem vízköves illetve nincs be szorulva semmilyen ruha. Csapágyas lenne? de akkor a mosás végéig hallani lehetne ezt a hangot?! (gondolom én)
Valaki találkozott ilyen problémával?
További ajánlott fórumok:
- Mivel érdemes a mosógépet tisztítani?
- Mitől adhatok ki ilyen furcsa hangot levegővételkor?
- Mi az oka annak, ha a mosógép motorja karcos, sercegő hangot ad?
- Gázbojler szakértőt keresek. 2 hónapos a gázbojler, lassan jön a melegvíz és furcsa sistergő hangot ad, lehet valami baja?
- Nálatok mennyire nehézkes a reggeli elindulás a lurkókkal?
- Blog létrehozása, elindulás