Mit vegyünk az anyósomnak a 70. születésnapjára? (tudásbázis)
Biztos vagy benne, hogy valami ajándékra vár? Lehet, hogy sokkal jobban örülne egy közösen eltöltött szép napnak, amikor elviszitek valahová. A törődés a lényeg, mindemellett pedig persze valami apróságot is lehet adni, egy köszöntő kártyát/lapot, süthetsz valami sütit. Olyan totál fölösleges nagy ajándékot venni, a virág sem marad meg, az ékszer is inkább egy fiatal lánynak/nőnek való szerintem.
Most olvasom, hogy a bulit megszervezte, hogy étterembe mentek. No épp ez az, amit nem neki kellett volna szerveznie, hanem a rokonainak - szintén szerintem.
Én olyat vennék amire szükség van.Biztos van olyan dolog ami kell neki,vagy nem telik rá.
Én legalábbis örülök ilyen dolgoknak...
Ha meg olyan nincs.Akkor gyógyfürdő,masszázs...
kirándulás?
Jön az ősz , valami szép sálat, vagy kendőt , vállkendőt.
Gyógykrémeket -kézre , lábra .
Teákat ,édességeket.
Attól függ, h mennyit szántok rá.
Az egyik mamának tavaly októberben pont a 70. születésnapjára arany fülbevalót vettünk.
A drága Cili mamámnak pedig márciusban volt a 70 születésnapja. Ő egy fotómontázst kapott a régi és új képeivel, és egy hűtőt. ( sajnos ő már nincsen velünk)
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- "Engedjük" az anyósomnak nálunk tölteni az ünnepeket?
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- Mit adjak a fiam 18. születésnapjára?
- Szerintetek normális hogy anyósomnak van kulcsa a lakásunkhoz és használja is?