Mit változtatnál meg magadon, az életedben, a környezetedben? És miért? (beszélgetés)
a külsőmön legalább annyit, hogy úgy nézzek mint a hargitai bea.
a környezetemen: Szeretnék egy erdő közepén élni egy farmon és lovakat tartanék. sok kutyát tyúkot disznót:))
De tényleg mert minden sztori alakitott egy kicsit.
Ezért lettem olyan amien.
Igy lettem önmagam! :)
Semmit!
Hisz férfinak születtem!
Okosabban élnék (hogy anno az Apostol is megmondta: "okosabban kéne élni"): a nehézségeim ellenére tipliznék az első adandó alkalommal. Onnantól kezdve már minden sima ügy lenne.
De jó is álmodozni!:))
Magamon: hosszabb haj, kisebb has, nem cigiznék
Életben: az én időkerekemet eltolnám 2 évvel későbbre, vagy a Kedvesemét 2 évvel korábbra. És még lehetne folytatni a sort...nagyon hosszú lenne:)
A 2. kérdés h miért? Az első sztem egyértelmű:) A 2., azért lenne jó, mert akkor nem hagyna magamra és nem végezne 2 évvel hamarabb, mint én:(
Semmit!
Csak!
Egészséges gyerekeim lennének.
Kevésbé lennék fáradt.
Elfogadó anyósom lenne.
Biztos anyagi hátterünk lenne.
Magabiztosabb és határozotabb szeretnék lenni,a döntéseket könyebben hoznám meg akár a munkámban akár a magánéletemben....nem érzelmi alapon döntenék sokmindenben hanem ...(más szempontok alapján)...
Lefogynék 10kg-ot...
Gyerekeimnek biztos anyagi háteret biztosítani...
Szeretnék egykicsit boldogabb lenni az életben...
Optimistábban kéne szemlélnem a világot...lazábban kellene vennem a dolgokat..az a baj hogy nagyon mereven állok a dolgokhoz...
A környezeti változáshoz meg sok-sok pénzre lenne szükségem...(azt meg nekem kell előteremtenem...)
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- Hiányérzet az életedben