Mit utálsz a sógornődben/ sógorodban? (beszélgetés)
A dolgok jelenlegi állása szerint egy sógornőm sincs, az egyik akit szerettem, tavaj megtért a Teremtőjéhez,
A másik akit utáltam,már nincs közöm hozzá.
Rengeteg mindent. Egy anyám asszony katonája! 28 éves, egyedül még nadrágot sem tud venni, mert kell hozzá az anyja! Nem tud főzni, mosni, takarítani, nem csinál otthon semmit, csak porszívózik. Se szexuális, se magán élete nincs, semmiféle társaságba nem jár, de minket mindenről kioktat, pedig halvány fogalma sincs, hogy mi történik körülötte a világban. És tegyem hozzá, hogy a drága anyjával lakik, az anyósommal, akit pedig végtelenül utálok.
A sógornőm nem eszik hagymát semmilyen formában( nem tudom, hogy akkor hogy hogyan lehet íze a kajának), finnyás, válogatós mindenben. Egyszóval egy elbaszott gyerek, akiből minden életkedv, talpraesettség, önálló gondolkozás hiányzik.
És nem is lenne semmi gondom vele, ha nem szólogatna be folyton . Egy idióta az anyósom utódja!!!!!!!
Szerintem a sógorait-sógornőit nem maga választja az ember, hanem a rokonai.
Előfordul, hogy jól sikerül ez a választás, s van olyan, hogy távolságtartóak lesznek.
Nekem több sógorom és sógornőm is van:
Van olyan, akivel szinte a legjobb barátnők vagyunk az első perctől kezdve. Vele nagyon őszinte, felszabadult a kapcsolatunk.
Vannak az idősebb sógornőim, talán a koruk miatt, talán mert az első perctől nem tetszik a stílusuk csak távolságtartó vagyok. Van fiatalabb is, akinek én nem jövök be. Van ez így, nála nem nyomulok, nem akarok a terhére lenni. Bár aki előtte volt jelölt, azzal a mai napig jó a kapcsolatom, annak ellenére, hogy nem a rokonom párja lett. Persze ő olyan, akit nem lehet nem szeretni.:)))
A sógoraim közül van olyan, akit a sok bakija ellenére is szinte testvéri szeretettel szeretek, vele szintén felszabadult a kapcsolatunk.
Vannak olyanok, akikkel kicsit nehézkesebb, de ha ők nem tartják fontosnak a kapcsolattartást, akkor én sem. Ha valakinek 10 évig nem jut eszébe felhívni a testvérét, akkor szerintem nem kell nagyon nyomulni...
De talán ezek a kapcsolatok függnek attól is, milyen az adott testvérek viszonya egymáshoz, s a házastársnak illik ehhez valamennyire alkalmazkodnia.
Így aztán amit utálok az egyik sógoromban, akinek elég jól áll anyagilag a szénája, hogy olyan magasan hordja az orrát, hogy nem lát le egyik testvéréig sem.
Az en sogorom 15 eves. Nem magyar, de ez nem menti fel az alol, hogy ha hazaer (meg vele meg anyosekkal elunk), akkor nem koszon. Ha en koszonok neki, akkose koszon vissza. Egyebkent meg egy elhizott, majd mazsanyi gyerek, akinek a szorakozast a tv es a szamitogep elott valo tespedes jelenti. Nem eszik sokat, mert mindig nassol, kis csokika meg chips mindig van neki vasarolva, s epp ezert a fott etelre csak grimaszol, magatol meg sem enne. A hab a tortan, hogy van valami vegyszersallergiaja, s ezt ki is hasznalja: nem segit semmiben, meg a tanyert se mossa el maga utan, a szobaja meg disznool. Mellesleg mindent megkap, akarmilyen draga is...
Tudom, hogy ez mind a szulok hibaja.
Nem tudom, milyen ember lesz igy belole, de csak sejtem, hogy egy magatehetetlen agglegeny...
Én azt,hogy egy beképzelt kis ...
Mindig velem foglalkozik,mit csinálok,hova megyek..
Nagyon ráér az a baja.Volna ötletem mivel lefoglalni...Szerintem sosem fogom szeretni,meg nem is akarom
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Kit utálsz, és mit utálsz, a legjobban?
- Van autód? Mi az amit utálsz, mi az ami idegesit ha közlekedsz?
- Mi a kedvenc ruhaneműd? És mit utálsz a legjobban?
- Milyen munkakörben dolgozol? Szereted? Mit szeretsz benne és mit utálsz?
- Te kit utálsz a munkahelyeden?