Mit tudtok a tenyér és a láb izzadásáról? (tudásbázis)
bizony van ilyen is ugyanis a szorongással együtt szagok is keletkezhetnek !!
[link] nem csak te vagy ezzel igy
A kéz és láb izzadása nagymértékben csökkenthető!!
De nem elég ha kened ugyanis belülről is kell segiteni .sokan már megtapasztalták azt milyen száraz kézzel-lábbal élni olyanok akik akár 30-40éve igy élnek és szenvednek ettől a nyavajától !! akit érdekel a megoldás az keressen meg. de csak azok akik tényleg AKARJÁK IS A JAVULÁST !! MERT NEM 1XRŰ DOLOG !! +IDŐIGÉNYES IS AZ ELEJÉN ! És még valami az öröklödésen kivül a gyerek és a magzati kort se felejtsétek ki !! pl ált.iskolában valakit kicsufoltak azért mert kövér -ma már jó alakja van sportol és mégsem érti miért izzad miért van kissebbségi komplexusa -szorongásai stb...
Az örökletesség az tuti, mert a húgomnak még durvább, mint nekem és anyánktól örörköltük, de neki már nincs,csak fiatalon produkálta ezeket.
Lehet egyszer nekünk is enyhül majd!!?
Nekem most neztek a pajzsmirigyertekeimet vervizsgalaton, az orvos stressztunetek alapjan kuldott el, es a kezem is megfogta, ami nedves volt akkor, amikor nezte.
Az eredmenyt mar megkaptam, az egyik ertek valoban magasabb, mint a megengedett.
Jarj utana mindenkeppen, ha problemad van es kezelik, utana ezek a zavaro tunetek is el fognak mulni.
A pajzsmirigyed megvizsgaltak mar?
Szerintem nem sok koze van a verkeringeshez, bar nem vagyok orvos.
Pontosabban nem tudod mi a nem jó a vérkeringésünkben?
Ha "csak" izzadunk, hát egye fene, alkalmazkodunk tovább, mint eddig, ahogy Te is írtad, DE másba nem zavar be remélem!
Rossz a vérkeringésünk...
nekem szintén kezem, lábam iszonyat izzad, és télleg csak úgy, amikor kitalálja, hogy ez most neki jó...
Szintén ismerős a hazajövök és lábmosás, ha meg vendégségbe megyek, akkor váltózokni hozok magammal és ott is fürdőszobával kezdek...
Spray nekem nem segített, pedig használtam olyat is, ami a cipőbe kell és olyat is ami a lábra kell.
Én már inkább csak alkalmazkodom...
avonnak volt 2 féle is, de azt hiszem, hogy azok már megszűntek
van még a schollnak is, az is bevált nekem
És annak nem próbáltatok még utána járni, h mitől vagyunk mi "kiválasztottak"???
Én próbáltam vmilyen szintig, de nulla értelmes infó!
Nekem nem számít milyen állapotban vagyok éppen:-(((.
A zokni téma bevállt nekem is.(DE ettől még rossz marad).Pl ha nincs zokni,képes vagyok kicsúszni a papucsból,sajna.Én régen hitőporoztam, de volt,h csomókban összeállt a talpamon,mondanom sem kell milyen érzés volt...
Milyen sprayt használsz?
nekem a talpam izzad, ha rosszabb passzban vagyok
lábspray, és napi több zokni váltással oldom meg
Ne gondoljatok stresszes helyzetre, csak úgy spontán, télen-nyáron.
Amit erről eddig olvastam az nulla volt!
Hátha Ti tudtok vmi okosat!
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható?
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- Berendelték a párom. Árvizsújtotta részen élők, ha még tudtok, irjatok!
- Ti hogy tudtok túlleni egy szerelmi csalódáson?Kinek mi segit?
- Mit tudtok arról, hogy leviszik a GYED-et 1 évre?
- Kinek mondanád most azt, hogy "Hordozzon tenyerén az Isten!"?