Mit tettem? (beszélgetés)
Akkor remélhetőleg belátható időn belül kapod a másik felét a pénzednek meg egy kis kamatot rá!
Elvégre nem R. báróné vagy.
csajok, írok egy pár sort folytatásként, eltelt kb.fél év, mikor itt sírtam nektek, hogy mit is tettem (elhagytam a nős pasimat, aki elhatározta, hogy velem köti össze az életét)...
Nos, nincs semmi gond, nem jöttem panaszkodni, csak jelentem (megígértem), hogy egy szót sem váltottunk azóta, a cégi jutalékából küldött 1000 eurót, úgyhogy van esély, hogy visszakapom a pénzemet tőle.
Én jól vagyok, a kollégám pedig fantasztikus társ :-)
Mindenkinek szép estét kívánok !
Én erre nem vennék mérget
de te rudod
nem haragszom, tudom buta voltam, hogy egyáltalán szóba álltam vele miután már 2-szer cserbenhagyott, de szerettem. Ez alkalommal viszont én adtam ki az útját, és amikor kimondtam, hogy vége, az volt az elso mondata, hogy vessem fel a pénz visszaadásának módját, többre nem is volt képes, felállt és elment.
Azért nem olyan szemét alak.
Ne haragudj de ennyi ésszel és 1 vödör vízzel
elmehetnél ürgét önteni
egy ilyen idős nőnek csak ennyi esze legyen ez
már siralmas
Jól megszívatott és lelépett nehogy meg kelljen
adnia apénzedet
Kérdd írásban az elismervényt (bont) az összegről és a (legkésőbbi) fizetési határidőt. Ha két tanú aláírása is szerepel rajta, akkor még jobb.
És kézzel legyen írva, dátumozva, ne számítógépen!!
Mindennek ára van, csak magas a tandíj...
Nem is olyan hülye az a pali :D
Ezt nem mertem leírni...
És azon az összegen elmennék valami szuper helyre nyaralni!
jó, jó, tudom, kellenek ezek a szavak tőletek, valahogy erősebbnek érzem magam, ha egy kicsit felpofoztok...
volt benne annyi emberség, hogy a monológom végén azt mondja, hogy vessem fel neki, hogy oldjuk meg a pénz visszaadását....
Inkább szenvedjek nélküle, mint vele...
Nem csupán egy tarka kutya van a világon...
Ja, és a pénzeddel mi lesz?
Hallgass az eszedre, a józan észre...
Még ő van vérig sértve! Besírok, na :)))
Hallgassál szépen Zsókára meg zebracsikóra, és legyen eszed. Nem fog az olyan sokáig tartani, hogy fiatalnak meg szépnek nézel ki, úgyhogy nosza, keress valakit, akire időskorodban rábízhatod a macskádat, és nem egy önző, gyáva, hazudós nyámnyila lúzer.
És akkor még finom voltam :o)
További ajánlott fórumok:
- Elítélendő amit tettem?
- Nem vagyok büszke arra, amit tettem a céges rendezvényen.
- Két pudingot főztem fel 1liter tejjel.Sütihez, plusz tettem bele 12dkg margarint, cukrot.Folyik.És sütibe kellene.Mit tegyek?
- Nő létemre nem látom értelmét a nőnapnak!Nem tettem érte...
- Tényleg én tettem tönkre egy férfi életét?
- Levágattam a hosszú hajam, szerintetek jól tettem?