Mit tennétek ha volt párotoknak a mostani nője zsaroló leveleket irna? (tudásbázis kérdés)
Aha, a volt nekem elmaradt, átugrottam!
Akkor egy szót sem kotyogtam! Egy szót sem!
bocsi, kicsit kíváncsiskodtam :))megnéztem az adatlapodat, bár nem sokkal lettem okosabb :))
- most a közös gyerek a te neveden van, vagy az apáén, hogy apasági perre van szükséged?
mert, ha a gyerek már eleve a te neveden van, ő nem vállalta fel, akkor nem is cirkuszolhat a láthatás miatt - viszont, akkor neked sem kellene bolygatni nagyon a témát, hanam egyszerűen más megoldást keresni a jelen helyzetedre
- a számítógépen megjeleníthető bármely oldal másolható, nyomtatható, tehát az iwiw-en megjelenő üzeneteket is ki lehet nyomtatni (ilyen esetben nem szabad törölni sem őket) így fel tudod jelenteni úgy az exedet, mint a jelenlegi nőjét a fenyegetések miatt, amit, ha megfelelően alátámasztasz, kaphatsz egy eltávolító határozatot (az alátámasztáshoz egy bizonyíték lehet a kórházi papír, amit a vetélésed alkalmával kaptál) = meghatározott távolságon belül nem közelíthet meg
- vannak olyan otthonok, házak, ahol nőknek segítenek, esetleg gyerekkel is, hogy el tudjanak tűnni az erőszakos férj, élettárs elől, hogy az ilyen ügyek erőszakos fejlemények nélkül tisztázódjanak, végződjenek
- fenyegetőzéssel nem lehet egy esetet sem megoldani, csak higgadtan és hideg vérrel - a nőcinek meg egyébként sem sok köze van a közöttetek folyó vitához, tehát nem folyhatna bele ilyen szinten (ő csak a jelenlegi élettárs, járhat ugyanúgy, ahogyan te is jártál, de ez a jövő titka)
- valószínűleg mindnyájan belelovaltátok magatokat rendesen a szituba és elhangzott jó pár keresetlen, nem éppen kedves szó is körítésként, ami nem kedvez éppen a helyzetnek, így először is a kedélyeket kellene a megfelelő mederbe terelgetni, már ha lehet értelmesen beszélni a másik féllel - hiszti, harag, düh, káromkodás nélkül
ne haragudj, ha megbántottalak volna valamivel, nem állt szándékomban, csak megpróbáltam levetíteni, amit én felfogtam a leírtakból
én a helyedben fognám a gyerekemet és eltűnnék a környékről, másfelé - kialakítanám a saját életemet nélkülük és apasági meg minden más nélkül hagynám a dolgokat a fenébe, sőt még örülnék is neki, hogy nem kell semmilyen kapcsolatot tartanom ilyen emberekkel, nem még hogy a gyerekemet a nevére vegye egy olyan férfi, aki engem megütött, aki kiverte belőlem a másik közös gyerekünket, (aki "megölte" a másik gyerekemet), akinek a nője ilyen üzeneteket írogat nekem ...
na, de ez én vagyok :)
Mintha a volt férjem nőjének a stílusát olvastam volna a 8. hozzászólásodban. :) Ez róla szegénységi bizonyítvány, valószínű ő nem tud megbékélni a helyzetével.
De írok egy okosat, én is ezt a taktiták választottam:) hülyével ne vitatkozz mert lesüllyedsz a szintjére. (és ott meg megver mert ő az okosabb .... valahogy így van a vége.)
...hát a higgadt kiosztás valóban jó!
Írd meg neki, h te sem így képzelted az életed, ne akarjon úgy járni, mint te...és szálljon le rólad, boldogulsz úgy, ahogy TE!!! tudod megoldani, abba ne ugasson bele!....vagy valami ilyesmi.
ide betettél egy olyan levelet ami inkább téged állít be bűnösnek.
Igaz amit ebben a levélben állít a csajszi?
Írtál az exednek, sokszor, nem engeded, hogy lássa a fiát, vagy ezt mind csak kitalálta?
Ebben a levélben az van, hogy te zakladod a volt párodat.
Most akkor mivel zsarol az exed nője?
övege
---------------------------------------------------------
> Szia!
> Nem tudom elolvastad e a levelet amit myvip-en irtam neked
> pár hete de ha nem akkor itt is leirom.Jó lenne ha nem
> irogatnál folyton Bálintak,vagy ha igen akkor legalább ne
> hülyeségeket.
> Elegem van hogy folyton mocskolódsz!!Te másra nem vagy
> képes??Ez a saját szegénységi bizonyitványod!Magadnak
> köszönheted a helyzetet amiben vagy!
> Mást nem csinálsz csak zsarolod és fenyegeted Bálintot ha
> valami nem ugy van ahogy te akarod!Vedd észre hogy nem
> körülötted forog a világ!
> Direkt levetted innen Bence képét hogy Bálint még azt se
> lássa?!Hihetetlen vagy!Miért jó ez neked?Nem akartam
> veszekedni veled de mostmár elegem van!Egyszer azt mondod
> elhozhatjuk a kicsit aztán meg tiltod!Veled nem lehet
> normálisan szót érteni!
> Azt mondod nem kell már neked Bálint.Akkor minek tepersz
> utána?
> Egyszer utálatos vagy vele aztán meg sirsz hogy mennyire
> magányos vagy meg hogy azért akarsz visszamenni Aszalóra
> lakni mert ott voltál boldog meg ilyenek!Ha ott voltál
> boldog minek hagytad el???
> Mostmár velem van és szállj le róla világos?Amúgy pedig nem
> tilthatod meg hogy lássa Bencét mert az apja,vagy nem???
ezt kaptam párperce
szia,attol fugg mennyit jelent a volt párod.
de ha semmit se, akkor is egy megbízható személy által elküldeném neki, had lássa már kivel is van együtt...
További ajánlott fórumok:
- Mennyi idő után mondanátok igent a párotoknak/ kérnétek meg a párotok kezét?
- Ti vesztek valamit a párotoknak karácsonyra?
- Hány puszit, csókot adtok a párotoknak naponta?
- Van hibája a párotoknak? Melyik a legnagyobb hibája amivel együtt tudtok élni?
- Ti mivel szereztek örömet a párotoknak, mit tesztek, ha kedveskedni akartok neki?
- Ti mit adnátok a párotoknak Valentin napra?