Mit tennétek, ha csak a férjeteket családi hívnák rendezvényre? (tudásbázis)
roppant módon meglepődnék.
ő meg nem menne el.
Amióta olvastam, nem térek napirendre afölött, hogy milyen önző, rideg, érzéketlen emberek az anyósodék.
Hiszen az egyszem gyerekük gyermekei sem érdeklik őket. Mert ha lenne "kedvenc" gyerekük kedvenc unokákkal, még más lenne, bár akkor is fura. De így meg, hogy a férjed az egyetlen gyerek, végképp érthetetlen a számomra.
Ebből a helyzetből egyértelműen látszik, hogy nem fogadtak el. Jó ok. ..de, hogy az unokákat sem!
Ez az egész helyzet UNDORÍTÓÓÓÓÓÓÓÓ.
Férjed azért annyit mondhatna, hogy anya/apa, nekem már családom van, akik hozzám tartoznak.
Én egyszer megkérném a szüleimet, hogy csak engem meg a gyerekeket hívjanak el, férj nélkül. Akkor talán apuci észbe kapna, és próbálna válltoztatni. És ez nem szembeszegülés a családdal, de nehogy már ilyen bunkó legyen egy anyós/após!!!
(az enyém sem kutya, nyugi!!!:D)
Ilyen helyzetben jobb, ha csendben maradsz!!!
A Férjed ebben az egészben szerintem nagyon hibás. Nem abban, hogy Téged nem hívnak, abban, hogy ez Neki tök normális!!!!!!
És ahogy írod, a fiuk egyszem gyerek, tehát simán Rátok lehetnek még utalva öreg korukban (vagy az, amelyikük tovább él, esetleg leesik a lábáról, majd még Te ápolgatod.) Erre nem gondolnak?
A másik: az unokák nagy ívben sz...-ni fognak rájuk, ezt akarják???
Bocsi, nem arról van szó, hogy ne látogassa a szüleit, hanam alkalmanként mikor ünnep van akkor vagy mindkettő vagy seni.
Én a férjem lányával nem birjuk egymást,(fiaival semmi gond), az apja rendszeresen jár hozzá, DE ha valami összejövetel van Ök ls és mi is tiszteletünket teszük együtt.És nincs próbléma. Nekem el kell fogadni a lányát, a rossz természetével együtt, neki meg el kell fogadni az apja választását. Igy jól elvagyunk.
Gondolkodj el , a szulö-gyerek-kapcsolat mindeg volt , miota a gyerek megszuletett ! Nem varhatod el , senki nem varhatja el , hogy azert mert talalkoztal 1-lannyal,fiuval ez most megfog szunni ? !
Termeszetessen van amikor langyos es meg ellenseges is lehet a szulö-gyerek-kapcsolat ! De , hat az sem a legjobb.
Ha az en apukam es az anyja kapcsolatara gondolok , biza nem volt ott meghunyaszkodas , csupan kölcsönös, nagy ,nagy szeretet !
De , mondjuk az ö felallasukban nem az anyos volt a kialhatatlan hanem az anyukam aposa !( es hat az apukam anyosa.)
Nagy szerencse kell szerintem hogy , minden muködjön idealissan 1-csaladnan.
Az Én férjem biztos vagyok benne egyedül nem menne el. Ha még a szülökről is van szó akkor sem.
Vagy családdal vagy sehogy.A szülőknek el kell fogadni a gyerekük választását, ha tetszik ha nem.
Sajnálatos módon a környezetemben is rengeteg ilyen példa akad. az én szüleim már sajnos nem élnek, de tudom hogy az édesanyámat sem fogadta el az anyósa, sőt több alkalommal megverte és az édesapám semmit nem tudott az egészről. Annyira sakkban tartotta...
3 szép gyermekünk van, szeretnék megoldásokat találni, nem mindent feladni és elmenni, mert a gyerekek később engem fognak okolni a történtekért, hogy csonka családban nőttek fel.
Az anyósom küldözgeti Nekik a dolgokat, olyat is amit én nem vennék meg, mert nem látom értelmét. De nem szólok bele, ha már egyszer Ők kapják, nem én. Ritka, hogy jönnek, mert mindig fáj valamilyük és én rondán nézek rájuk, állítólag...
A rosszindulat nagyon sokáig "tartósít" néhány embert! :-))
Csak ilyenkor megdől az, hogy ezzel saját magát is mérgezi, hamarabb kellene betegnek lenniük, illetve meghalniuk, miközben mindig a jók mennek el hamarabb...
Egyetértek veled. Az ilyen szülő önző... :-(
De a gyerekekkel mi van? Őket sem viszi a párod? Nem akarnak a nagyihoz menni? Mekkorák?
Már a másik kiírt topikodban is megírtam, hogy szerintem a férjednek kellene ALAPOSAN megváltozni! Ha ez nem megy, akkor vagy elfogadod, vagy....:-S
Én biztos nem élnék egy ilyen házasságban, mint a tiétek (már amit a 2 topikban leírtál róla...)!
Egyébként a nagyszülőknek az unokáik soha nem hiányoznak? Ez nekem rettentően furcsa. Az, hogy a menyét így kezelik, az még felnőttek között "elfogadható", hiszen láttam már jó pár ilyen szitut, de hogy az unokák?!
Még őket is elfelejtik annak érdekében, nehogy kelljen a menyükkel találkozniuk?!
Gratulálok....
Huh, még a végén túl él Téged is:)?
96 éves...vízöntő vagy bak?
Hogy reagálta le a férjed ezeket a dolgokat? Hogy élte túl a házasságod?
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nem vagyok büszke arra, amit tettem a céges rendezvényen.
- Ti hogy szólítjátok a férjeteket?
- Mit szólnál, ha a férjed/párod így táncolna egy nővel az évzáró céges rendezvényen?
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Debrecenben keresnék játszóteres vagy játszósarkos éttermet (nem hambist) családi rendezvény miatt. Tudtok segíteni? Köszönöm