Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit tennétek, ha az élettársatok sokszor bántana verbálisan? fórum

Mit tennétek, ha az élettársatok sokszor bántana verbálisan? (beszélgetős fórum)

2020. márc. 5. 19:13
Hagyd el .
2020. márc. 5. 18:59
Nagyon köszönöm, hogy írtatok nekem. Kedvesek vagytok!
25. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 5. 16:38
Hogy ne is kelljen emlékeznie, azon nyomban mikor csinálja, ordíts rá! Már megint kezded? Elgurult a gyógyszered? E mellett el várod még azt is hogy lefeküdjek veled? Nem tudom milyen a helyzet, annak függvényében ígérd be azonnal hogy nem teszel meg olyasmit, ami neki fontos. Ha te így, akkor én is így!
24. Nena87 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 5. 15:47
Ne haragudj, szerintem olyan nincs, hogy nem emlékszik. Csak játssza magát. Én visszabántanám mindenképp. Igaz, hogy ebből nagyon feszült helyzetet idéznék elő, de nem hagynám, hogy b.sztasson. Visszakapná, amit ad, és aztán én is arra hivatkoznék, hogy nem emlékszem rá. Vagy letagadnám. Ja, és tennék a kajájába hashajtót is.
23. gabi44
2020. márc. 5. 15:14
Szerintem direkt csinálja, tudja ,hogy gyötörhet, élvezi valahol,lépj ki amíg nem mégy tönkre.
2020. márc. 5. 15:13
Koncentrálni kell arra, hogy lehetsz ki. Pénzt gyűjteni kauciora, bérleti díjra, és ha megvan, elköltözni, és vissza se nézni.
2020. márc. 5. 14:02
Otthagynám ha tehetem..
20. Guruljka (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 5. 13:43
Nem az a lényeg, hogy észreveszi. Hanem, hogy ezek szerint szándékosan szemétkedik.
19. New(l) (válaszként erre: 17. - Andi6020)
2020. márc. 5. 13:35
Mint mindig tőle...
2020. márc. 5. 13:34
Visszabántanám,és mehet is csomagolni.
17. andi6020 (válaszként erre: 14. - Csalános)
2020. márc. 5. 13:31
Remek tanács.
16. Minhon (válaszként erre: 14. - Csalános)
2020. márc. 5. 12:55
Láthatóan magát az embert nem bírja elviselni. Teljesen abszurd azt tanácsolnod, hogy ő is csináljon olyat amitől ideges lesz. Ez egy halott kapcsolat. Inkább azon okoskodjon, hogy tudna mielőbb kiszállni belőle.
15. Piroska52 (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 5. 12:53

arra vagy kihegyezve,hogy csak a hibát lásd meg benne,ha idegesit,hagyd ott, csinálj olyasmit amivel nem kell látnod mit csinál,

ennyi,

14. Csalános (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 5. 12:40
Ha rágja, harapja a száját, nem ok, hogy idegeskedj. Gondolom nem most kezdte.Neked is lehetnek rigolyáid. Ha meg tartósan idegesít, olyankor menj át a másik szobába, vagy kapcsold be a TV-t, hogy ne hallgasd. Csinálj olyat amitől ő lesz ideges.Nem kellene mindig figyelmesnek lenned hozzá. Jól elkényeztetted.
2020. márc. 5. 11:58
Sokszor nem figyel, ha megyünk egymás mellet pl rámlép, ilyesmi ezt megszoktam már valamennyire. de több,mint tíz év után idegesít. Állandóan elfelejt valamit, minden nap, bármi apró dolog. Viszont a legnagyobb káoszban is,ha neki fontos valami azt többször említi. volt, hogy napokig idegesített,egyszer mintha elnevette volna magát,de lehet képzeltem már az idegtől. akkor azt mondtam nem megyek el a családi rendezvényre a hétvégén egy ilyen tetüvel. olyan aranyos volt két napig, elmentem hazajöttünk este kezdte előlről,mert az ordítás.
2020. márc. 5. 11:45
Más idegesítő szokásai is vannak?
11. gabbbicica (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 5. 11:29
Nem lennék vele.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
2020. márc. 5. 10:35
Szia! de észreveszi. ha mondjuk neki kell valami, vagy fontos hogy elmenjek vele valahova egy ilyen dolgot nem csinál, egyet sem.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Sziszi69)
2020. márc. 5. 10:34
Kedves Sziszi!én is ezt érzem.
2020. márc. 5. 10:20
Szerintem ennek a kapcsolatnak itt van vége. Amikor az ember a másikban a legapróbb hibákat is észleli és ezek még dühítik is az egyenlő a teljes érzelmi elhidegüléssel. Saját érdekedben lépjél,mert ez csak rosszabb lesz. Van egy határ amin túl már nem lehet normalizálni a dolgokat.
2020. márc. 5. 10:11

Már elnézést, de mi abban a verbális bántás, hogy harapja vagy rágja a száját?

Lehet ideges.

2020. márc. 5. 10:06
Ez elég önkéntelen dolognak hangzik, lehet hogy észre sem veszi, hogy csinálja. Nyilván nem jó ha az ember rágja a száját, de nekem kicsit meredek az elképzelés hogy direkt azért csinálja, hogy téged ezzel bántson. Lehet hogy neked is kicsit máshogy kellene viszonyulnod hozzá. Lehet azért rágja a száját mert ideges, bántja valami stb.
5. Minhon (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 5. 09:31
Nem szereted. Sőt már már irritáló számodra. Vess véget minél előbb a kapcsolatnak.
2020. márc. 5. 09:28
Mindig figyelmes voltam vele, hogy ebédje uzsonnája tiszta holmija legyen. Érzem, ha valami baj van és nem engedem, hogy zaklatott vagy ideges legyen. Cserébe bánt. Sosincs jó kedvem, de ha 1héten egyszer egy kicsit jól vagyok akkor egyből elrontja. pl van egy ilyen dolog is,hogy megkértem, ha beszél ne rágja harapja a száját és,mert zavar és idegileg rossz hatással van rám. ez olyan,mintha folyton valaki rázná a lábát vagy dobolna a kezével.rászólnak. Mindegy és tizből kilencszer úgy ül le,ha beszélgetünk, hogy rágja a száját párszor és mosolyogva néz,hogy mit akrtaam. Az élettől elmegy a kedvem ilyenkor.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Minhon)
2020. márc. 5. 09:24
elfelejt dolgokat amiket beszélünk vagy kérek, lehet apróság, de mivel minden nap csinál ilyet ezért gondolom. folyton irritál. ha neki valami fontos vagy a munkahelyén azt sosem felejti el.érzem, hogy direkt csinálja. Ha kicsit is odafigyelsz a másikra akár egy kollégára már tudod, hogy mik a szokásai, de ő meg"nem tudja"
2. Minhon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. márc. 5. 09:15
Mivel szokott bántani?
2020. márc. 5. 09:13
az élettársatok sokszor bántana, zavarna olyan dolgokkal napi szinten amiről tudja évek óta, hogy zavar? Nincs lehetőségem tőle külön menni még egy ideig nem, de már nagyon nehezen bírom, ha bánt és utána nem emlékszik vagy letagadja amit csinált.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook