Nagyon sokszor összeveszünk édesanyám élettársával és édesanyámmal is. Ha kijelentkeznék innen, abból lenne valami hátrányom? (tudásbázis kérdés)
AZ egészségügyi kérdést nem én hánytorgattam fel, de örülök,hogy megoldódott.
Nem tudom, az életkorodnak mi köze van ahhoz, hogy hányszor lépsz fel az oldalra.
A többi kérdésed pedig azért néztem meg, hogy lássam, ott is csak a kérdés feltevése a lényeg és utána a közelébe se szagolsz-e a témádnak.
Kedves Zebracsikó
Nagyon szép estét,és nagyon szép napot kívánok neked.Azt írod,az egyik hozzászólásodban,hogy visszanézted a kérdéseimet.TERMÉSZETESEN,EZ NEM BAJ.De,akkor az adatlapomat is nézd meg légyszives.Ott látni fogod a koromat is.Akkor biztosan tudni fogod,hogy miért nem válaszolok azonnal,vagy csak nagyon ritkán.További nagyon szép estét,és nagyon szép napot kívánok neked.Egyébként pedig,AZ EGÉSZSÉGÜGYI KÉRDÉSEM NAGYON HAMAR MEGOLDÓDOTT ORVOS NÉLKÜL IS.
Igen lenne.
Kinek tennéd fel ezt a sok buta kérdést?
el akarsz költözni és a szülői házból akarsz kijelentkezni?
semmi hátrányod nem származhat
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Az élettársam társkeresőzik
- Barátommal elég szépen összevesztünk, lehet hogy végleg. Hogyan lehet felejteni?
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Tegnap reggel meghalt az Édesanyám. Nekem az a gyanúm, hogy pszichiátriai gyógyszert is kapott a szomszédtól. Hogy tudhatnám meg?
- Mit tegyek? Nem akar kijelentkezni. Az élettársam elköltözött, az én lakásomból. Ez volt a lakcíme, be volt jelentkezve ide.